Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Студенти ЛНТУ на «Job shadow days» відчули себе частиною команди ТзОВ «Агротехніка»

Студенти ЛНТУ на «Job shadow days» відчули себе частиною команди ТзОВ «Агротехніка»

Нам поталанило жити в час стрімкого прогресу і постійного вдосконалення різних технологій. На зміну інтелекту, силі і комунікабельності прийшли гнучкість, швидкість сприйняття інформації та здатність до розвитку.

Сьогодні ВУЗи часто використовують такий метод навчання, як «шедоуінг», що в перекладі з англійської означає –  тінь. Це один з найпростіших і найефективніших методів, адже саме навчання проходить в максимально короткі терміни.

Команда «Агротехніка» запросила вчора 24 листопада студентів ЛНТУ в гості. В якості «тіней» до нас прибуло 5 студентів 3 і 4 курсів з факультету бізнесу, а також з факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій: Загоруйко Юлія, Куц Єлизавета, Ковтонюк Ілля, Охват Ірина та Ведмеденко Василь.

Студентам дали можливість цілий день провести у відділах обліку та звітності, комерційному, інформаційних технологій та інших, спостерігати, задавати питання, які цікавлять, професіоналам.

Наші працівники показали майстер-клас. Всі намагались по максимуму розказати і показати нашим гостям.

Ось деякі з коментарів наших тепер вже друзів. Василь Ведмеденко (КНІТ): “Я працював у відділі інформаційних технологій, де на той момент було три людини: старший систeмний адміністратор та молодший систeмний адміністратор, власнe, я був його тінню. Я ознайомився зі структурою підприємства з сeрeдини, побачив пeвні особливості роботи адміністратора та відчув особливу атмосфeру ІТ-відділу. Вражeння складно пeрeдати людям, які нe дужe знайомі з ІТ, атмосфeра особливо крута! На відміну від інших відділів - в іт відділі, як “в нірвані”. Всe цікаво та спокійно, хоча я був всього один дeнь протe мeнe прийняли так тeпло ніби ми співпрацюємо нe один рік разом. Хочу подякувати колeктиву підприємства, АПГ “Пан Курчак” та організаторам цього заходу “Job shadow days” за цікаві можливості.»

Ірина Охват:  “Ми були в головному офісі ТзОВ «Агротехніка», яке є частиною Агропромислової групи «Пан Курчак». Підприємство займається виробництвом і постачанням повнораціонних комбікормів та  концентратів ТМ «Агрокорм» для с/г тварин, птиці і риби. На підприємствах компанії постійно проводиться вивчення і впровадження нових компонентів, а також розробляються рецепти, що дозволяють значно покращувати якість і ефективність кормових сумішей. Якість сировини і готової продукції постійно контролюють у власній акредитованій лабораторії, обладнаній сучасними приладами.. Я потрапила у комерційний відділ, який працює на території України, а також з іноземними компаніями, займається експортом зернових і олійних культур та комбікормів.

Моїм ментором був Андрій Морозов, який ввів мене в курс справи та розповів про потужності та діяльність ТзОВ “Агротехніка”, показав усі процеси, які відбуваються у їхньому відділі. Мені дуже сподобалося! Насправді, я вважала, що все набагато простіше, але коли мені пояснили всі тонкощі формування та виконання замовлень, дотримання контрактів, логістичні операції, як формуються ціни на внутрішніх та зовнішніх ринках, я зрозуміла, що це дійсно відповідальна і ризикована справа, до якої всі працівники відносяться відповідально. В майбутньому планую пройти стажування в компанії і можливо працевлаштуватися.”

Юля Загоруйко: «Під час проходження одноденного стажування моїм ментором була Тетяна Олександрівна, заступник головного бухгалтера по оперативному обліку. Зустріч була дуже привітна, розпочали ми зі знайомства з відділами головного офісу. Надалі моє стажування проходило у відділі обліку та звітності. Тетяна Олександрівна цікаво та доступно розповіла про роботу кожного бухгалтера і за яку ділянку обліку він відповідає. Загалом стажування мені сподобалося. Дякую організаторам за можливість стажуватися на такому великому підприємстві.”

Єлизавета Куц: “Моїм ментором був заступник головного бухгалтера – Андрій Петрович. Людина, яка має за плечима гору досвіду, той хто дуже любить свою роботу і віддається їй на повну. Він, разом із ще одним заступником головного бухгалтера Тетяною Олександрівною, розповів та показав теоретичні та практичні аспекти роботи бухгалтера. Професіоналізм бухгалтерів даного підприємства вражає та викликає повагу.”

Ілля Ковтонюк  лишив такі коментарі: “Сьогодні побував на одноденному стажуванні на “Пан Курчак”, а саме в ТзОВ “Агротехніка”. Я провів стажування у відділі продажу комбікормів. Дізнався про особливості виробництва комбікормів, про обов’язки менеджера з продажу та багато іншої цікавої та корисної інформації. Я навіть не міг подумати, що у нашому місті знаходиться така потужна компанія.”

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»