Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Нагородження від The Ukrainian Farmer «Нарощення експорту», 2016

Нагородження від The Ukrainian Farmer «Нарощення експорту», 2016

Щоразу у своїх публікаціях ми пишемо, що кадри вирішують все. Це правда, адже для того, щоб продуктивно працювати та розвиватись великому підприємству потрібна команда людей з великої літери К, яка чітко та злагоджено працює згідно ретельно продуманої стратегії.

Ми, за роки багаторічної діяльності на аграрному ринку, отримали чимало нагород, грамот та подяк. Не кожна компанія може представити таку кількість. Сьогодні ми хотіли б розповісти про одну з останніх нагород, адже нагорода отримана в The Ukrainian Farmer «Нарощення експорту» є заслугою великої кількості людей.

Даний аграрний журнал назвав 100 найкращих аграрних підприємств України з різними номінаціями в сфері агроіндустрії. Для того, щоб взяти участь потрібно було пройти низку підготовчих етапів, надати інформацію про структуру компанії, наявні потужності, площі угідь та інше. Потім відбулося інтерв’ю журналіста журналу з вищими ланками менеджменту. В процесі розмови ми поділилися не тільки своїми досягненнями і напрацюваннями, а й планами на майбутнє.

Саме нагородження проходило у Національній філармонії Україні у м. Київ.  Нагороди вручав Геннадій Воробйов, ініціатор й організатор проекту «Аграрна Еліта України», директор видавничого дому «АГП Медіа».  Вітальний концерт відбувся за участі всесвітньо відомої вокальна формація «Мен Саунд», співаків Василь Бондарчук та Illaria, а також балету «Сузір’я Аніко».

Під час урочистої частини гості могли обмінятися досвідом, думками та обговорити питання співробітництва. Урочисте нагородження поєдналося з дружнім теплим прийомом, під час якого гості могли обмінятися думками та обговорити питання співробітництва.

Ми пишаємось командою АПГ «Пан Курчак», ми пишаємось тим, що є частиною цієї команди.

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»