Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Команда ТзОВ «Агротехніка» збагатилась цінними кадрами

Команда ТзОВ «Агротехніка» збагатилась цінними кадрами

Команда ТзОВ «Агротехніка» – це амбітні, талановиті, розумні керівники-стратеги та працівники, які вперто працюють для досягнення поставленої мети!

Так, ми велика успішна компанія, яка складається з багатьох ланок, великих та маленьких, які разом забезпечують безперебійну роботу компанії.

Сьогодні ми вам розповімо про надзвичайно талановитих юних працівників, які зовсім нещодавно приєднались до команди компанії «Агротехніка».

Ярошик Ольга і Федчук Надія

Ярошик Ольга. Зовсім юна дівчина, як і більшість випускників ВУЗів, розпочала пошук роботи за спеціальністю і розмістила своє резюме на одному з пошукових сайтів. І через два тижні відділ управління персоналом нашої компанії запросив її на співбесіду.

Оля Ярошик про враження від роботи:

– Після проходження співбесіди з нетерпінням чекала результатів. Враження тільки позитивні: компанія велика і тут працюють з задоволенням, адже кожен при бажанні може реалізувати себе та здобути новий досвід. Мені це дуже сподобалось, адже я, не маючи за плечима досвіду, вірю в свої сили і хочу професійно розвиватись. Через декілька днів після первинної співбесіди (це була середина липня) до мене подзвонили і сказали, щоб я зустрілась з керівником відділу, в якому я мала працювати в разі прийняття позитивного рішення. Мені відразу сподобалась Оксана Степанівна Скрипник, на той час в.о. начальника відділу постачання олійних культур та збуту продуктів їх переробки. Вона дуже кваліфікований керівник успішного відділу. Саме вона почала вводити мене в курс справи, показувати найнеобхідніше, порядок оформлення первинних документів, як слід вести переговори з клієнтом. Дуже вдячна саме їй, що повірила в мене, детально розповідала, повторювала по декілька разів, коли це було необхідно. За декілька місяців я засвоїла великий потік інформації. Так, було непросто, але бажання навчитися та бути корисною такій компанії взяло вверх. За той період, що працювала під керівництвом Оксани Степанівни, зрозуміла, що мене цікавлять експортні операції, специфіка роботи і порядок підготовки первинної документації. Після двомісячного стажування під керівництвом Оксани Степанівни, я успішно склала атестацію і через декілька днів була переведена в комерційний відділ і працюю на посаді менеджера з трейдерних операцій під керівництвом Жури Олександра Євгеновича – керівника напрямку експорту зернових. Зараз мені не менш подобається працювати у ще більшій команді.

Другою молодою особою, достойною уваги є працівник відділу постачання – Федчук Надія. Вона лише у жовтні цього року була прийнята стажером менеджера з постачання в команду ТзОВ «Агротехніка» і вже зарекомендувала себе, як відповідальний працівник.

Надя розповіла, що закінчивши місцевий університет по спеціальності «Економіст-міжнародник, перекладач» на факультеті міжнародних відносин, вона прагнула знайти активну роботу, де можна було б працювати з людьми, використовуючи свої знання іноземних мов. І вона знайшла таке місце, де вона може себе реалізувати, роботу, яка їй до душі. Спілкування з постачальниками сировини і дуже часто комунікації з закордонними партнерами приходиться саме на Надю, яка з ентузіазмом і запалом береться за нові завдання керівництва.

Бажаємо Вам сил, невичерпного оптимізму на шляху до здобуття досвіду!

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»