Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 На ТзОВ “ВМП” для учнів Нововолинського технічного училища № 11 було проведено “День відкритих дверей”

На ТзОВ “ВМП” для учнів Нововолинського технічного училища № 11 було проведено “День відкритих дверей”

З метою формування високого авторитету робітничих спеціальностей у молоді, що навчається у професійно технічних навчальних закладах – майбутніх працівників підприємств харчової промисловості, 16 травня підприємством ТзОВ «ВМП» було проведено День відкритих дверей для студентів Професійно – технічного училища №11 м. Нововолинська.

Захід з студентами відбувся за участю директора підприємства Львової Тетяни Миколаївни, заступника директора з виробництва Львова Володимира Михайловича, начальника відділу ветеринарного контролю Мацьохи Лариси та начальника відділу управління персоналом Палко Мар’яни. Керівники підприємства переконані, що такі зустрічі важливі, щоб на виробництво приходили молоді кваліфіковані фахівці.

Гостей привітала директор підприємства. У своєму вітальному слові Тетяна Миколаївна подякувала всім присутнім за виявлений інтерес до підприємства та зробила короткий екскурс з історії підприємства, починаючи з моменту створення м’ясокомбінату у радянські часи, та до моменту його формування у одне з найпотужніших м’ясопереробних підприємств в Україні.

Надалі слово було надано заступнику директора виробництва. Львов Володимир Михайлович розповів про основні напрямки роботи підприємства, виробничі потужності, найновітнішу технологію переробки м’яса та виробництва готової продукції. Після недовготривалої розповіді для студентів та викладачів було проведено екскурсію по підприємству.

Начальник відділу ветеринарного контролю та контролю якості готової продукції в свою чергу провела екскурсію по лабораторним приміщенням, ознайомивши гостей з обладнанням на якому здійснюються найрізноманітніші дослідження. Після цього розповіла про методи роботи, високій рівень якості продукції та постійне проведення лабораторних аналізів для підвищення та збереження цієї якості.

Зустріч проходила у формі діалогу. Молодь активно цікавилася окремими аспектами діяльності підприємства. Після проведеної екскурсії студентам було продемонстровано фільми про підприємство, а саме про здійснення процесу переробки живих тварин, та фільм про продукцію підприємства та її асортимент.

Про можливості працевлаштування, перспективи кар’єрного росту, вимоги до спеціалістів та умови праці розповіла начальник відділу управління персоналом Палко Мар’яна.
На завершення заходу для гостей було проведено дегустацію ковбасних виробів, які вони бачили на екрані проектора незадовго до того.

Студенти на чолі з Директором ПТУ №11 м. Нововолинська Стецюком Юрієм Аполлінарійовичем та викладачами подякували керівництву підприємства за цікаву зустріч та зрозуміли наскільки кропіткою і відповідальною є їхня праця.

Щиро сподіваємось, що отримана інформація стане в нагоді студентам професійно – технічного закладу, що незабаром постануть перед вибором місця працевлаштування.