Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Ексклюзивні рецепти справжніх українських хот догів від Нововолинського м’ясокомбінату!

Ексклюзивні рецепти справжніх українських хот догів від Нововолинського м’ясокомбінату!

На сьогоднішній день українські споживачі віддають все більшу перевагу продукції «фаст-фуд» («вулична їжа») та при виборі смачненького звертають увагу на якість та склад продукту. Європейські стандарти, впровадження інноваційних технологій для виготовлення екологічно безпечних харчових продуктів та українська сировина втілились в новому проекті «Панська канапка» від Нововолинського м’ясокомбінату. Спільними зусиллями, за сприянням досвідчених німецьких технологів, вдалось відтворити справжній та неповторний рецепт смачного хот дога на Волинській землі.

Саме історія виникнення фаст-фуду оповита сотнями легенд та переказів, які своїм корінням сягають  далекого XV століття. Існує версія, що прототип хот-дога вперше приготували ще у 1487 році у середньовічній Німеччині.

Небагато людей знають, що перший бутерброд, нашвидкоруч, у затишній домашній кухні приготував один із предків пана Курчака, збираючись у тривалу подорож до  далекої баварської землі. Щедрий український господар по прибуттю до місця призначення пригостив нехитрим кулінарним шедевром місцевих жителів.

А щоб страва смакувала краще – її розігріли у традиційній німецькій печі. Хрустка, ароматна скоринка житнього, цілющого хліба неперевершено доповнювала смак соковитої домашньої ковбаски, що зручно примостилась поруч із помідором.

Вдячні німці по достоїнству оцінили смак українського частування та із захватом назвали його «Панською канапкою». Пройшли сотні років, на авторство  першого бутерброда претендує чимало країн, та саме у гостинному селі Курчаківка на Волині, справжньому місці народження оригінального хот-дога, зберігся автентичний рецепт смачної страви.

Всі ексклюзивні рецепти історично пов’язані з різними куточками країн світу. Тому Нововолинський м’ясокомбінат у 2016 році розпочав виробництво асортименту з дев’яти  хот – догів для задоволення потреб найвибагливішого  поціновувача  хот – догів:

– Хот дог Класичний;
– Хот дог Італійський;
– Хот дог Баварський;
– Хот дог Баварський з сиром;
– Хот дог Папероні;
– Хот дог Студентський;
– Хот дог Угорський;
– Хот дог Французький;
– Хот дог Мюнхенський;

У квітні 2016 року  у Волинській, Львівській та Тернопільській області відкрились ексклюзивні торгові точки, які вже працюють та пригощають апетитними хот – догами всіх бажаючих посмакувати  смачненьким.

Лише у нас ви можете спробувати неповторну, перевірену віками ПАНську Канапку!!!      Скуштувавши раз – ви повернетеся знову!!!