Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Агропромислова група «Пан Курчак» нарощує експортні об’єми

Агропромислова група «Пан Курчак» нарощує експортні об’єми

ТОВ «Птахокомплекс «Губин» успішно розширює географію експортних відвантажень  (код ЄДРПОУ 31603002, ветеринарний номер 03-20-08).

В 2015 році була успішно запроваджена наша нова торгова марка «KATKUT», що відповідає вимогам ринків мусульманських країн стосовно калібрування продукції та сертифікації Халяль. Це дало можливість суттєво розширити напрямки експортних поставок. До переліку країн, відкритих для продукції птахокомплексу нещодавно увійшов Єгипет.

Єгипет – не тільки привабливий ринок з населенням понад 80 млн, але й «ворота» до ринку країн африканського континенту. Єгипет – член економічної організації COMESA, до складу якої входить 19 африканських країн. Ця країна знаходиться на перетині двох світів – африканського та азійського і тому є стратегічною ланкою для подальшого просування продукції українського виробника на африканський та азійський континенти.

Виконання вимог державних ветеринарних та сертифікаційних служб єгипетської арабської республіки автоматично відкриває доступ до ряду інших арабських та африканських ринків країн-членів організації COMESA, таких як Лівія, Судан, Уганда, Замбія, Кенія, Ефіопія і т.п.

Особливістю постачання до Єгипту є обов’язкове дотримання вимог ритуального забою птиці Халяль, який успішно запроваджений на виробничих потужностях ТОВ «Птахокомплекс  «Губин» спільно з Центром досліджень та сертифікації Халяль «АЛЬРАІД» (сертифікаційне посвідчення СТ № 000724). Організація експортних відвантажень до Єгипту передбачає присутність інспекторів єгипетської ветеринарної служби під час виготовлення партії товару, що є додатковим контролюючим фактором та гарантією високої якості продукції, виробленої на потужностях ТОВ «Птахокомплекс  «Губин» (адреса виробничих потужностей: вул. Сокальска, 30, місто Нововолинськ, 45400, Волинська обл., Україна).

Наше підприємство пишається тим фактом, що гідно представляє українського виробника на міжнародному ринку, створюючи достойну конкуренцію світовим лідерам з виробництва курячого м’яса.