Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Агропромгрупа “Пан Курчак” збільшила виробництво курятини

Агропромгрупа “Пан Курчак” збільшила виробництво курятини

За результатами шести місяців цього року, потужний вітчизняний виробник м’яса птиці в західному регіоні ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», яке входить в АПГ «Пан Курчак», збільшило обсяги виробництва курятини на 14% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Такого результату вдалося досягти завдяки введенню в експлуатацію нового сучасного комплексу забою та переробки птиці (Нововолинськ), відкриття якого дозволяє агропромгрупі майже вдвічі збільшити виробничі потужності. А також птахоферми на 10 пташників (с. Холопичі, Волинської області). Додатковий виробничий майданчик дозволяє ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» проводити одночасну разову посадку 2 мільйонів голів птиці.

Разом із тим, за результатами шести місяців, зріс і експортний потенціал. Освоїти нові ринки збуту, зокрема Середньої Азії та Близького Сходу, вдалося завдяки сертифікату Халяль, яке підприємство отримало цьогоріч.

Також розширили і внутрішні ринки збуту. Так, якщо минулого року курятину торгової марки «Пан Курчак» можна було придбати в 9 регіонах України, то цьогоріч її постачають в 11 областей. Серед нових клієнтів ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» – більше півсотні супермаркетів. Волинська курятина є ще й економічно  привабливою сировиною для виробництва якісних напівфабрикатів і ковбасних виробів. Тож її купують і м’ясопереробні підприємства.

«Агропромгрупа «Пан Курчак» – вертикально інтегрована компанія, а тому ми гарантуємо якість своєї продукції. Наша птиця відгодована українським зерном без ГМО, яке вирощують підприємства агропромгрупи в двох регіонах України. В подальшому воно є складовою високоякісних комбікормів, які ми виготовляємо на заводах АПГ «Пан Курчак». А підтверджують те, що наша продукція відповідає міжнародним стандартам якості, відповідні сертифікати, зокрема ISO і Халяль», – акцентував голова наглядової ради агропромгрупи «Пан Курчак» Сергій Горлач.

Загалом асортимент продукції нараховує понад 30 позицій в охолодженому та замороженому вигляді. Основний продукт – тушки курчати-бройлера, напівфабрикати і субпродукти виготовлені з курчат-бройлерів.