Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Визначено ТОП-10 новинок на ковбасному ринку Волині

Визначено ТОП-10 новинок на ковбасному ринку Волині

Згідно опитування споживачів м’ясної продукції, в липні 2015 році, в якому взяли участь понад 1000 респондентів у Волинській області, визначили Топ-10 новинок на регіональному ринку. Однією з лідерів стала ковбаса «Западенка»  від Нововолинського м’ясокомбінату.

Чому ж волинянам  так до вподоби  ця ковбаса?!

Можливо секрет успіху унікального продукту полягає в стародавньому рецепті, який віднайшли в затишній садибі  волинської господині.

Взявши за основу цю рецептуру, майстри ковбасної справи удосконалили її  та створили неповторний смак ковбаси «Западенка».

Виробництво цього продукту – досить складний процес, а смакові якостікінцевого виробу залежать від свіжості складових, що входять у нього. Справжнього м’ясного смаку, неповторного аромату і насиченого кольору придає використання головного інгредієнту – охолодженого м’яса. Завдяки цьому в нашій ковбасі максимально збережені всі поживні та корисні речовини.

Але «родзинкою» у рецептурі приготування ковбаси «Западенка» є наявність однієї з найдорожчих пряностей  світу – Кардамону!  Славиться кардамон не лише вишуканим оригінальним ароматом та смаком, але й дивовижними цілющими властивостями. Аромат цієї духмяної спеції позитивно впливає на здоров’я, покращує настрій та стимулює роботу мозку.

Скуштуйте нашу НОВИНКУ та поділіться своїми враженнями з близькими та рідними.