Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У День відкритих дверей ТзОВ “Агідель” відвідали студенти Рожищенського коледжу Львівського Національного університету ветмедицини і біотехнологій (+Фото)

У День відкритих дверей ТзОВ “Агідель” відвідали студенти Рожищенського коледжу Львівського Національного університету ветмедицини і біотехнологій (+Фото)

Співпраця з навчальними закладами і турбота про фаховий рівень кадрів — це один із важливих напрямків діяльності Агропромислової групи “Пан Курчак”. 29 травня з роботою одного з найбільших підприємств в структурі АПГ ТзОВ “Агідель” знайомилися майбутні ветеринари, які навчаються у Рожищенському коледжі Львівського Національного університету ветмедицини і біотехнологій. Цей досвід може допомогти їм у працевлаштуванні.

Знання і вміння — це дві основні складові майстра своєї справи. Нині чимало навчальних закладів дають студентам потужну теоретичну базу, але, щоб знайти роботу, цього недостатньо. Водночас, на ринку праці бракує робітничих кадрів, серед дефіцитних — і фахівці — ветеринари й зоотехніки. Виправити ситуацію взялися в Агропромисловій групі “Пан Курчак”.

Екскрусію підприємством майбутнім ветеринарам зробили голова ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” Сергій Мартиняк та керуючий інкубаторієм Іван Коляда.

Потужність інкубатора, що є невід’ємною складовою великого господарства “Пан Курчак” — майже 33 мільйони яєць в рік. Студенти ознайомилися з особливостями його роботи і усіма процесами — від зберігання яєць і, власне, інкубації до вакцинації і відправлення пташенят на птахофабрику.

“Ми готуємо фахівців не тільки з технікумів, а, починаючи зі шкіл, ми проводимо зустрічі, розповідаємо — куди йти навчатися і даємо можливість працювати в нас на підприємстві, якщо добре навчаються, а стимул — ще й додаткова стипендія, вона піднімається від першого курсу до останнього. Маю надію і вірю, що з цих дітей будуть добрі працівники і будуть приносити користь як нашому підприємству, так і нашій державі” – наголосив Сергій Мартиняк.