Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Агропромислова група “Пан Курчак” розпочинає співпрацю з науковцями Острозької академії

Агропромислова група “Пан Курчак” розпочинає співпрацю з науковцями Острозької академії

22 травня представники Агропромислової групи “Пан Курчак” завітали до Національного університету “Острозька академія”. Візит було здійснено у рамках підписання Угоди про співпрацю між Агропромгрупою та навчальним закладом.

Відповідно до угоди, співпраця полягатиме у розробці кафедрою документознавства та інформаційної діяльності прикладних рекомендацій і проектів для підприємства, проходженні практики та стажуванні студентів із подальшим працевлаштуванням.

«Науковці нашого вишу мають великий потенціал і настільки ж велику потребу у застосуванні теоретичних знань на практиці, — відзначив завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Сергій Штурхецький. — Відтак, бажання бізнесу іти назустріч науково-дослідним установам можна сприймати як позитивний крок».

Під час візиту студентам та викладачам університету було продемонстровано демонстраційний фільм про Агропромгрупу “Пан Курчак”, а фахівець з профорієнтаційної роботи АПГ “Пан Курчак” Олена Маркова розповіла про кадрову політику підприємства, та відповіла на питання, що цікавили присутніх.