Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 П’ятеро жителів Волині виграли у лотерею поросят від агропромислової групи “Пан Курчак”

П’ятеро жителів Волині виграли у лотерею поросят від агропромислової групи “Пан Курчак”

Сонячного весняного дня 11 квітня в обійстя п’яти волинських родин прийшло справжнє свято. В цей день їх відвідали представники Агропромислової групи “Пан Курчак” для того, щоб виконати приємну місію – нагородити призами переможців лотереї, що проводилася в рамках програми самозайнятості “Маєток”.

Ініціатором лотереї став голова ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” Сергій Мартиняк, який і розіграв 31 березня під час прямого ефіру на Волинському обласному телебаченні п’ятеро поросят.

З легкої руки Сергія Васильовича переможцями акції стали жителі Волинської області із різних населених пунктів та районів, а саме: Штунь Михайло Володимирович з села Привітне Локачинського району, Шепель Феофанія Михайлівна з Осьмигович Турійського району, Самолюк Володимир Кіндратович, мешканець села Хмельницьке Горохівського району, Жабинська Марія Петрівна з села Дубище Рожищенського району та Ткачук Володимир Кирилович, село Маяки Луцького району.

“Коли мені зателефонували, я не повірила, що мене чекає такий солідний приз. Про те, що це дійсно реальність повірила лише коли в моєму дворі з’явилися представники “Пана Курчака” та вручили мені поросятко. Хочеться подякувати Агропромисловій групі та особисто її керівнику Мартиняку Сергію Васильовичу за те, що проводять такі чудові лотереї, дарують людям радість і прекрасні подарунки. Далеко не всі підприємства та бізнесмени можуть похвалитися таким ставленням до простих людей, – сказала одна з переможців Феофанія Шепель.

Голова ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” Сергій Мартиняк: “Подібні акції ми плануємо проводити регулярно. Ми вдячні всім тим, хто взяв участь в нашій акції. Від імені компанії “Агропромислова група “Пан Курчак” вітаємо переможців, а тим, кому не пощастило сьогодні, бажаємо удачі в подальшому. Можливість стати учасником розіграшу лотереї і при цьому отримати приз випаде ще не раз”.

Для довідки.

За умовами програми самозайнятості “Маєток” підприємство “Пан Курчак” надає охочим поросят для відгодівлі, забезпечує кормами, наглядом ветеринара. Через 110 днів викупляє тварин за ринковими цінами. Відрахувавши вартість поросят, кормів та ліків, визначають прибуток. За розрахунками фахівців АПГ “Пан Курчак”, він становить близько 300 гривень на одній одиниці, а взявши на відгодівлю 10 поросят за 3,5 місяці можна заробити 2-3 тисячі гривень без турбот про годування.

Сьогодні “Маєток” набирає обертів й охоплює чимало районів та сіл регіону, а незабаром програма має поширитися і на всю Волинську область.

Агропромислова група “Пан Курчак” та її Голова Сергій Мартиняк запрошують зацікавлених господарів долучитися до програми “Маєток”. Ефективна самозайнятість, робота у себе ж в обійсті, систематичний прибуток – гарантовані.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *