Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Кроси бройлерів РОСС-308 і КОББ-500

Кроси бройлерів РОСС-308 і КОББ-500

Найбільш популярними в Україні дві породи бройлерів: РОСС-308 і КОББ-500.

РОСС-308
КОББ-500

 

 

 

 

 

 

 

 

РОСС-308 має хороші характеристики, зокрема приріст за добу становить 52-58 гр. Вони мають потужну м’язову масу, яка формується у ранньому віці. Період забою починається з 6 до 9 тижневого віку, їхня вага в цей період – 1,5-2 кг. М’ясо вважається дієтичним продуктом, що містить до 22,5% білка. Особливістю є низький зріст і рання готовність до забою, а ще вони належать до широкогрудих кросів. Крім того, дорослі особини дають велику кількість яєць і високий відсоток виводимості курчат. Це дозволяє бути конкурентоспроможним на ринку виробництва курчат-бройлерів.

Особливостями бройлера КОББ-500 є жовтий колір шкіри. Ця властивість є дуже корисною для роздрібної торгівлі, оскільки годуючи птицю звичайними кормами (без спеціальних барвників), шкіра в будь-якому випадку матиме приємний жовтий відтінок. Ці бройлери мають біле оперення. Дуже продуктивні в рості за короткий термін відгодівлі. Оптимальний період забою – з 35 до 42 днів. Середня вага тушки 35 днів має бути близько 1,9 кг, а у віці 42 дні середня вага має становити 2,4 кг.

У всьому світі бройлери КОББ-500 користуються найвищою популярністю серед фермерів, оскільки показують відмінні результати за швидкістю зростання і набору м’язової маси.

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»