Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Risters group (АПГ Пан Курчак)​ підкорює нові вершини +ФОТО

Risters group (АПГ Пан Курчак)​ підкорює нові вершини +ФОТО

До Дня Конституції України в агропромгрупі «Пан Курчак» провели корпоративний захід. Керівництво та працівники АПГ «Пан Курчак», ТзОВ «Агідель», ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»», ТзОВ «Агротехніка» і ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат» побували на Закарпатті – одному із найпопулярніших гірських хребтів – Боржаві та підкорили одну із вершин – гору Великий Верх (1598 м).

Пан Курчак, Агідель, Губин, подорож, Закарпаття, гори

Команда подорожуючих встигла і помилуватися красою Карпат, побачити міць та силу водоспаду Шипіт.

Пан Курчак, Губин, Агідель, НМК, агропромгрупа, Закарпаття, Карпати

А ще – відвідали локальне форельне господарство.

Пан Курчак, Агротехніка, НМК, подорож, корпоративний захід, Губин, курятина, колектив, агропромгрупа Пан Курчак, Агротехніка, НМК, подорож, корпоративний захід, Губин, курятина, колектив, агропромгрупа Пан Курчак, Агротехніка, НМК, подорож, корпоративний захід, Губин, курятина, колектив, агропромгрупа

В компанії «Пан Курчак» розповідають, що такі заходи об‘єднують колектив, надихають на подальшу роботу, загартовують дух та мотивують на досягнення поставлених цілей. Саме тому агропромгрупі вдається не лише підкорювати гірські вершини, а й щоразу нові у агробізнесі.

Пан Курчак, НМК, агропромгрупа, Закарпаття

Загалом, у поході в гори взяло участь понад 20 людей з вищезгаданих підприємств.

То ж, наші дорогі читачі, клієнти підприємств, принагідно вітаємо Вас із великим державним святом – Днем Конституції України. Конституція – це основний закон держави, який проголошує її незалежність і свободу. Нехай у кожного українця буде маса приводів для гордості за рідну країну. Зі святом!

Пан Курчак, агропромгрупа, НМК, Агідель