Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 ТМ «Пан Курчак» випустила нову лінійку курятини для BBQ +ФОТО

ТМ «Пан Курчак» випустила нову лінійку курятини для BBQ +ФОТО

На ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»», де безпосередньо виготовляють курятину ТМ «Пан Курчак», є хороші новини для споживачів. Адже підприємство випустило нову лінійку продукції в маринаді. Мова йде про стегно з куркумою та солодкою паприкою; шашлик з філе з базиліком та духмяним перцем; м’якоть стегна зі шкірою з коріандром та імбирем; крила гострі з паприкою та каєнським перцем.

Пан Курчак, курятина, маринована продукція, Губин,

Це курятина в маринаді з натуральними спеціями для BBQ. Запакована нова продукція під вакуумом.

Пан Курчак, курятина, маринована продукція, Губин

До прикладу, в склад напівфабрикату «Стегно з куркумою та солодкою паприкою» входять такі спеції: сіль, солодка паприка, суха цибуля, зерна коріандру, сухий часник, цукор, куркума, біла гірчиця, імбир, майоран, чилі, зіра, тмин, гвоздика та олія соняшникова.

У напівфабрикат «Шашлик з філе з базиліком та духмяним перцем» входить: часник мелений, перець духмяний мелений, перець чилі мелений, кмин мелений, цукор білий мелений, шматочки базиліка, мускатний горіх мелений, коріандр мелений та олія соняшникова.

Склад «М’якоті стегна зі шкірою з коріандром та імбирем»: сіль, солодка паприка, зерна коріандру, перець, імбир та олія соняшникова.

У складі напівфабрикату кулінарного з курчати-бройлера «Крила гострі з паприкою та каєнським перцем» (Hot BBQ) можна відчути: сіль, каєнський перець, паприку, цукор, часник та олію соняшникову. У свою чергу, у складі напівфабрикату кулінарного з курчати-бройлера «Крила гострі з паприкою та каєнським перцем» (маринад BBQ): цукор, сіль, перець, часник та олію соняшникову.

Пан Курчак, нова маринована продукція, курятина, Губин, маринад Пан Курчак, курятина, маринована продукція, BBQ, літо, шашлик

Куряче м’ясо піддається глибокому маринуванню, що робить його ніжним, соковитим і м’яким.

Вищезгадані позиції нової маринованої продукції ви можете знайти на полицях супермаркетів, а також нашого фірмового магазину «М’ясна точка».