Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Зустрічайте в Житомирі ще одну «М’ясну точку»! +ФОТО

Зустрічайте в Житомирі ще одну «М’ясну точку»! +ФОТО

Сьогодні, 25 червня, в Житомирі відбулося відкриття мінімаркету «М’ясна точка», що знаходиться за адресою вул.Київська,122. Директор мережі мінімаркетів «М’ясна точка» Василь Філіпчук розповідає, що це вже четвертий такий магазин в Україні. Перший відкрили у Нововолинську, а в травні – у Житомирі за адресою вул.Київська,96.

М'ясна точка, курятина, свинина, Пан Курчак, НМК, Житомир

«Продовжуємо добру традицію відкриття в Україні спеціалізованих м’ясних магазинів «М’ясна точка». Мережа представляє дві торгових марки – «Пан Курчак», що виробляє свіжу курятину та «НМК», що представляє на полицях якісну свинину та ковбасні вироби». Зауважу, що в нас в магазині представлені не лише м’ясо-ковбасні вироби, а й товари зі споживчого кошика – «молочка», бакалія, соусна продукція», – додає він.

М'ясна точка, курятина, свинина, Пан Курчак, НМК, Житомир

У «М’ясній точці» розповідають, спеціально залучають до співпраці локальних виробників, у нашому випадку – це житомирські. Все для того, аби популяризувати якісні продукти від «своїх».

М'ясна точка, курятина, свинина, Пан Курчак, НМК, Житомир

Також, під час відкриття фірмового магазину «М’ясна точка» можна було скуштувати на смак продукцію ТМ «Пан Курчак».

Директор мережі мінімаркетів «М’ясна точка» Василь Філіпчук розповідає, що метою дегустації було привернення уваги покупців до торгової марки «Пан Курчак». Такі дегустації вони проводять на постійній основі у різних містах.

А все побачити на власні очі та спробувати свіжу м’ясо-ковбасну продукцію ви можете, завітавши у міні-маркет «М’ясна точка», що знаходиться за адресою: м.Житомир, вул.Київська,122. Також м’ясо та ковбасу наших виробників ви можете придбати в «М’ясній точці» за адресою: м. Житомир, вул.Київська,96.