Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Безпека та якість. Як на ТзОВ «Губин» працює система автоматичного контролю

Безпека та якість. Як на ТзОВ «Губин» працює система автоматичного контролю

Основним напрямком діяльності ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», що входить до групи компаній «Risters Group», є вирощування курчат-бройлерів від добового віку і до забою. У складі підприємства діє 6 птахоферм з відгодівлі, розташованих у межах Волинської області.

ТзОВ "Губин", Пан Курчак, курятина, м'ясо, зручно та просто

Птахоферми підприємства оснащені сучасними автоматизованими системами подачі корму, вентиляції, регулювання температурного режиму та контролю над всіма параметрами мікроклімату. При цьому використовується обладнання фірми «Big Dutchman» та «Hog Slat», розповідають на підприємстві.

Якість сировини для виробництва комбікорму постійно контролюється як власними, так і незалежними лабораторіями.

ТзОВ "Губин", Пан Курчак, курятина, м'ясо, зручно та просто

Одним з головних аспектів при вирощуванні птиці є її здоров’я, тому превентивна програма не передбачає використання антибіотиків. На всіх етапах вирощування на підприємстві виконуються вимоги до благополуччя птиці та повного використання її генетичного потенціалу.

З метою отримання вищої продуктивності, на підприємстві проводиться постійна робота з поліпшення та модернізації всіх технологічних процесів. Мова йде прг реконструкцію пташників, заміну технологічного обладнання, автоматизацію і контроль процесів, підвищення продуктивності праці тощо. Тобто, на підприємстві здійснюються всі заходи, щоб продукція була якісною та конкурентоспроможною.

Зокрема, на птахофермі Холопичі для віддаленого контролю параметрів мікроклімату використовується програма «Big Farm Net».

Завдяки її роботі в пташнику контролюються:

– поточна температура; – встановлені параметри; – зовнішня температура повітря; – зміни протягом доби; – поточна вологість повітря в приміщенні; – тиск в пташнику; – потреба в вентиляції; – параметри мінімальної і максимальної вентиляції; – робота обігрівачів у зонах пташника; – споживання води на 1 птаха; – робота сигналізації при порушеннях параметрів мікроклімату.