Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Бути відкритими до клієнтів: АПГ “Пан Курчак” провела екскурсію по своїх підприємствах

Бути відкритими до клієнтів: АПГ “Пан Курчак” провела екскурсію по своїх підприємствах

АПГ “Пан Курчак” вирішила вдосконалювати комунікацію з клієнтами. Тому тепер вона щомісяця проводитиме екскурсії по підприємствах, аби гості на власні очі побачили весь процес виготовлення продукції. 

Першими відвідати підприємства мали змогу 15 клієнтів компанії з Волинської та Львівської областей. Екскурсію їм проводили на ТзОВ «Нововолинський м’ясокомбінат» та ТзОВ «Птахокомплекс «Губин».

Спершу директор «НМК» Руслан Остропольський ознайомив гостей з історією заснування м’ясокомбінату. 

«Територія підприємства складає 10 га. А працює на м’ясокомбінаті понад 200 людей. Завдяки своїм потужностям та нещодавній модернізації нам вдається виготовляти 800-900 тонн продукції щомісяця залежно від сезону», – говорить директор.

Пан Курчак екскурсія

Після цього всі гості обов’язково мали заповнити анкети здоров’я. Як пояснюють на підприємстві, це через те, що вони ретельно стежать за безпекою продукції. Зокрема, перед тим, як потрапити на територію цеху будь-якої з компаній групи, кожен працівник щоразу приймає душ і перевдягається у спеціальний стерильний костюм. 

Пан Курчак екскурсія

Гостям показали процеси приймання сировини, перероблення. Після цього вони побачили як виготовляють сосиски, напівфабрикати, продукти в паніровці, сирокопчені ковбаси, котлети. Останнім пунктом екскурсійного маршруту став цех для зберігання готової продукції.

Пан Курчак екскурсія

Пан Курчак екскурсія

Пан Курчак екскурсія

Пан Курчак екскурсія

Пан Курчак екскурсія

Також для клієнтів компанії провели дегустацію. Вони спробували нову лінійку – продукцію в паніровках, а також декілька видів ковбас. Асортимент Нововолинського м’ясокомбінату налічує більш ніж 200 видів. Тож гостям запропонували переглянути ширший вибір у фірмовому магазині. Він знаходиться на території підприємства.

Пан Курчак екскурсія

Пан Курчак екскурсія

Після цього клієнтів запросили відвідати птахокомплекс “Губин”. Екскурсію по підприємству проводила головний технолог Наталія Тітова. Вона розповіла та показала всі етапи, які проходить курятина перед тим, як потрапити на полиці магазинів. Гості мали змогу побачити процес пакування курятини в режимі non-stop.

Пан Курчак екскурсія

Клієнти відзначають: їх приємно здивувало ставлення до чистоти на підприємстві. Їм розповіли, що приміщення регулярно дезінфікуються. І йдеться не лише про все обладнання та підлогу. Раз в пів року “Губин” замовляє послуги клінінгової компанії, аби очистити стелю та стіни. Контроль чистоти та безпеки здійснюють на всіх етапах завдяки лабораторіям – як власним, так і незалежним. 

Пан Курчак екскурсія

Ми вже 10 років співпрацюємо з «Паном Курчаком». Дуже задоволені якістю, своєчасністю доставки товарів. Враження від екскурсії дуже гарні. Нас вразила чистота. Кожен, хто заходить, проходить дезінфекцію. Таке рідко де побачиш”, – ділиться враженнями менеджерка компанії “Аміла-Плюс” з Турійська Світлана Сиродюк.

Пан Курчак екскурсія

Гості могли дізнатись більше не лише про «НМК» та “Губин”, а й про інші підприємства агропромгрупи “Пан Курчак”. Розповісти про них детальніше приїхали директори кожної з компаній. 

Олексій Таранов, директор ТзОВ “Агротехніка”, пояснив гостям, як підприємству вдається виростити курча, згідно із показниками, які відповідають європейським нормам. Він розповів, що весь секрет у якості комбікормів, які виготовляє компанія.

“Якщо ми говоримо про комбікорми, то “ми те, що ми їмо”. Тому це повнораціонні збалансовані комбікорми, у яких є все: білки, жири, вуглеводи. Коли птицю вирощують в селі, її кормлять зерном. Але ж ми не їмо одну кашу. Повноцінно організм розвиватись на одних зернових не може. Тому ми використовуємо як зернову, так і білкову сировину, лише рослинного походження. У комбікормах баланс білків, вітамінів, амінокислот, мікро- та макроелементів. Те ж саме, що ви даєте своїм дітям. Тому корми настільки ефективні”.

Пан Курчак екскурсія

Директор ТзОВ “Агідель” Максим Харченко розповів про те, що компанія має потужний автопарк. Тому підприємство має можливість доставляти курчат без втрати якості та ваги за сотні кілометрів.

“Географія наших поставок охоплює 13 областей, включаючи Харківську. Тобто автопарк поставляє курчат за 1200-1300 км. Підприємство може працювати з клієнтами з будь-якого куточку України. Адже ми можемо поставляти на ринок 12 млн. курчат в рік”.

Пан Курчак екскурсія

Директор “Губина” Володимир Львов вважає ідею організації таких зустрічей із клієнтами дуже вдалою, адже Агропромгрупа постійно працює над налагодженням комунікації. А екскурсії – цікавий формат. 

“Відвідування клієнтами виробництва – це завжди ефективно. Адже ми сьогодні поспілкувались вживу з людьми, які купляють нашу продукцію. У них були питання по співпраці між нами, як між виробником й покупцем. І ми взяли до уваги всі пропозиції. Дякую їм за це.

Ми відкриті для споживача, адже дотримуємося всіх норм якості та безпеки, законодавства. Тому якщо клієнт хоче побачити весь процес зсередини – ми завжди готові”. 

Клієнти підкреслюють, подібних екскурсій їм ще не робив ніхто. Кажуть, такий досвід точно буде корисним, адже серед гостей не лише менеджери, а й продавці. 

“Обов’язково продовжуватимемо співпрацю. Будемо розвиватись далі навіть з їхніми напівфабрикатами. Ми привезли з собою двох продавців, які продають курятину, щоб вони побачили на власні очі виробництво й могли донести людям в якій чистоті і якої якості виготовляють цю продукцію”, – діляться враженнями менеджерка “Аміла-Плюс” з Турійська Наталія Бондарук. 

Пан Курчак екскурсія
Гості отримали подарунки від агропромгрупи “Пан Курчак”

У Агропромгрупі «Пан Курчак» наголошують, що екскурсії зможуть відвідати не лише представники таких великих мереж як “Ашан” чи “АТБ”. Будуть раді бачити й власників маленьких магазинів. А також зауважують: для них важливий кожен клієнт.