Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Німці підтверджують свіжість та якість курятини ТМ «Пан Курчак»

Німці підтверджують свіжість та якість курятини ТМ «Пан Курчак»

Курятина торгової марки «Пан Курчак», яка виробляється на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», сертифікується німецькою експертною організацією «TÜV SÜD» (ТЮФ ЗЮД). Підприємство проходить сертифікацію один раз в три роки, а підтверджувати відповідність вищезгаданому стандарту потрібно щороку. Про це розповідає начальник відділу якості ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» Наталія Тітова.

«На підприємстві впроваджено систему безпечності FSSC 2000 v.5, яка дозволяє споживачеві бути впевненим, що наша продукція пройшла всі випробування і є безпечною для споживання», – пояснює начальник відділу якості ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» Наталія Тітова.

За її словами, такий сертифікат засвідчує, що підприємство перевірене та відповідає вимогам «Food Safety System Certification 22000, version 5». Сертифікат отримано в галузі виробництва охолодженого і замороженого в пакуванні та без м‘яса птиці та субпродуктів, а також виробництва м‘яса птиці у маринадах.

Простіше кажучи, це означає, що курятина, вироблена на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» відповідає стандартам безпечності харчової продукції.

Тому, споживаючи курятину ТМ «Пан Курчак», ви можете бути впевнені в її якості та свіжості.

Довідка:

За 150-річну історію концерн TÜV SÜD став одним із лідерів в області експертизи, випробувань і сертифікації. Абревіатура TÜV («Technische Überwachungs-Verein») в перекладі з німецької означає «Об’єднання технічного нагляду».