Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 «ПАН КУРЧАК» використовує корми без ГМО

«ПАН КУРЧАК» використовує корми без ГМО

Агропромислова група підприємств «ПАН КУРЧАК» для відгодівлі курей-бройлерів використовує повнораціонні корми власного виробництва без вмісту продуктів ГМО.

Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК» має замкнутий цикл виробництва, що охоплює вирощування зернових та олійних культур, їх перероблення, виготовлення концентратів та повнораціонних кормів, використання їх для відгодівлі птиці власних підприємств  та продаж на ринок.

Агротехніка

Підприємства агропромгрупи «ПАН КУРЧАК» на власних полях вирощують такі зернові та олійні  культури, як кукурудза, пшениця, соняшник, соя. Продукти вирощування є натуральними, екологічно чистими та безпечними. Для їх зберігання на базі підприємства «Агротехніка» функціонують 3 елеватори, оснащені сучасними зерносушильними комплексами. Також підприємство має 2 комбікормові заводи, що є виробниками понад 30 видів повнораціонних комбікормів та концентратів.

Агротехніка заводи

“Ми використовуємо лише якісну сировину для виробництва. Досвідчені технологи розробляють збалансовані рецепти, зважаючи на потребу конкретної птахофабрики, ферми чи навіть маленького господарства. Індивідуальний підхід до кожного клієнта – запорука успішної співпраці”, – розповідає начальниця відділу збуту готової продукції ТзОВ «Агротехніка»  Антоніна Ніжегородцева.

До складу комбікормів входить зернова та білкова групи, вітаміни, амінокислоти, макро- та мікроелементи. ТзОВ «Агротехніка» у виробництві не використовує антибіотиків, стимуляторів росту та продуктів ГМО. Премікси, амінокислоти та ферменти закуповуються у провідних європейських виробників.

Щодо якості сировини та готової продукції – контроль проводиться  на всіх етапах виробництва власною акредитованою лабораторією, обладнаною сучасними вимірювальними приладами.

Агротехніка якість

Також варто зазначити, що лінії виробництва на комбікормових заводах підприємства повністю автоматизовані, що дає змогу звести до мінімуму втручання людини у процес виготовлення і тим самим забезпечити безпеку та якість продукту.