Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Оновлений логотип, нові магазини та лінійки ковбас: чим дивує «Нововолинський м’ясокомбінат»

Оновлений логотип, нові магазини та лінійки ковбас: чим дивує «Нововолинський м’ясокомбінат»

«Нововолинський м’ясокомбінат» продовжує модернізуватися. Серед оновлень – масштабний ребрендинг, відкриття торгових точок та випуск нових лінійок ковбас.

Зокрема, «Нововолинський м’ясокомбінат» осучаснив свій логотип та етикетки всіх товарів. Також змінилося брендування торгових точок  та комерційного транспорту. Логотип став лаконічним, стильним та легким для сприймання.

логотип НМК
Оновлений логотип НМК

Наступним кроком стала зміна позиціювання компанії. Тепер «Нововолинський м’ясокомбінат» є заводом європейського рівня.

Оскільки попит на продукцію росте з кожним днем, цьогоріч у Нововолинську відкрили 3 торгові точки. Один з магазинів знаходиться на території заводу, другий – у центрі міста на бульварі Шевченка, 2. Третю торгову точку можна знайти на центральному ринку Нововолинська.

Значущою подією стало створення нової лінійки напівкопчених ковбас. У асортименті з’явились 15 нових найменувань: Дрогобицька, Краківська, Львівська, Фермерська, Шахтарська, Закарпатська, Губернаторська, Сенаторська. Також «Нововолинський м’ясокомбінат» розробив 5 нових видів сирокопчених ковбас.

ковбаси НМК

Компанія популярна серед споживачів завдяки широкому вибору м’яса свинини та курятини, постійного доповнення асортименту. Наприклад, цьогоріч торгова марка ввела преміум продукцію в категорії сосисок і сардельок. Вони відрізняються особливою рецептурою та стильними чорними етикетками.

ковбаски НМК

Також «Нововолинський м’ясокомбінат» регулярно переймає зарубіжний досвід та доповнює його. Так, покупці можуть знайти на полицях магазинів нові сосиски «Berlinka». Це аналог польського товару, але набагато кращої якості.

berlinka НМК

Як запевняють у «Нововолинському м’ясокомбінаті», модернізація компанії відбувається постійно. Вони переконані, для покупців потрібно старатися безперервно, 24/7.