Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Що новенького з’явилось в асортименті ТМ «Нововолинський м’ясокомбінат»

Що новенького з’явилось в асортименті ТМ «Нововолинський м’ясокомбінат»

«Нововолинський м’ясокомбінат» продовжує розширювати ряд своєї продукції. У магазинах вже можна знайти котлети для бургерів, fast food та сосиски Hot Dog.

Тепер у продажу є котлети для бургерів із різних видів м’яса: курки, яловичини, качки та свинини. Зауважимо, вони є двох видів – заморожені та у паніровці.

Немає опису.

Також асортимент ТМ «Нововолинський м’ясокомбінат» поповнився м’ясними кульками для кафе «Chicken balls». Зроблені з курятини або яловичини, всередині вони з різноманітними начинками: з сиром або зеленню та шинкою. Нагадаємо, магазин знаходиться за адресою бульвар Шевченка, 2.

КурКульки

Новинкою для споживачів став fast food. Тепер у торгових точках «Нововолинського м’ясокомбінату» можна знайти палички з курячого філе, нагетси, попкорн та крила.

Немає опису.

 «Наша продукція не має аналогу в Україні», – запевняє директор «Нововолинського м’ясокомбінату» Руслан Остропольський.

Користуються популярністю сосиски Hot Dog від ТМ «Нововолинський м’ясокомбінат», які нещодавно з’явились на полицях магазинів. Загалом покупцям запропоновано 7 позицій сосисок, серед яких як звичайні – «Домашні», «Баварська з сиром», «Підкопчені курячі», так і ексклюзивні – з брусницею та червоною порічкою.