Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Агропромгрупа «Пан Курчак» привітала маленьких волинян із святами +ФОТО

Агропромгрупа «Пан Курчак» привітала маленьких волинян із святами +ФОТО

Маленькі волиняни отримали новорічні подарунки від Агропромгрупи «Пан Курчак». Солодкі пакунки вручили діткам декількох сіл на Волині. Щорічну хорошу традицію продовжили і цьогоріч.

Директор ТзОВ «Агідель» Максим Харченко розповідає, що солодкі новорічні подарунки поїхали в села Озютичі Локачинського району та Бегета і Свійчів, що в Володимир-Волинському районі.

«У селі Озютичі розташована ферма нашого підприємства. Вихованці місцевого дитсадка отримали солодкі подарунки. А в селі Свійчів триває будівництво ферми. Маленьким жителям цього і прилеглого села Бегета також вручили новорічні пакунки», – каже Максим Харченко.

ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» теж підтримує щорічну хорошу традицію привітання маленьких волинян з Новим Роком та Різдвом Христовим.

«Цьогоріч солодкі пакунки отримали діти працівників підприємства, а також вихованці місцевих дитсадків, де розташовані ферми підприємства», – розповідає директор ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» Володимир Львов.

Додамо, що на Агропромгрупі «Пан Курчак» обіцяють підпримати цю традицію і наступного року. Адже Агропромгрупа є соціально відповідальним виробником.