Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Мільйон для допомоги у боротьбі з короновірусом

Мільйон для допомоги у боротьбі з короновірусом

Агропромислова група Пан Курчак дотримується принципів соціально-відповідального бізнесу від часу свого заснування. Понад 20 років підприємства Агропромгрупи допомагають територіальним громадам, на чиїх тернах розміщені виробничі потужності підприємств.

Ми не залишились осторонь і тоді, коли область накрила хвиля захворюваності на короновірус. Для допомоги у боротьбі з цією хворобою Агропромислова група Пан Курчак через благодійний фонд «Європейський вектор» спрямувала понад мільйон гривень. Частину коштів витратили на придбання масок та захисних костюмів багаторазового використання для проведення дезінфекцій. Частину на формування продуктових наборів для малозабезпечених громадян до Великодня.

Левову ж частку, 600 тисяч гривень, спрямували на купівлю аналізатор газів  крові – це важливий апарат для діагностики критичних станів, який допомагатиме оцінювати стан пацієнта та обсяг медичної допомоги  при інтенсивній терапії. Обладнання передали для реанімаційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні.

Для Агропромислової групи Пан Курчак соціальна відповідальність – не порожні слова, ми група компаній, яка прагне вести бізнес за світовими стандартами і вважаємо дуже важливим, щоб бізнес ніс соціальну відповідальність за розвиток тих територій, де він працює.