Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Соціальна відповідальність бізнесу – не порожні слова

Соціальна відповідальність бізнесу – не порожні слова

Волинський обласний фонд «Європейський вектор» за підтримки Агропромислової групи Пан Курчак»  передав автомобіль ВАЗ легковий універсал для використання  у повсякденній діяльності Щуринської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Щуринська амбулаторія обслуговує пацієнтів з 9 навколишніх сіл району. Територія немаленька, тож для роботи автомобіль вкрай необхідний. Ще влітку минулого року при зустрічі з народним депутатом Сергієм Мартиняком, працівники амбулаторії та мешканці просили допомогти з придбанням автомобіля для потреб амбулаторії. І ось сьогодні Волинський обласний фонд «Європейський вектор» передав у користування Щуринській амбулаторії автомобіль. Бо для Агропромислової групи «Пан Курчак», яка працює на території області,  соціальна відповідальність бізнесу – не порожні слова. І обіцянки тут дотримують. Пообіцяли автомобіль – і ось, не новий, але щойно з капітального ремонту автомобіль вже красується на подвір’ї амбулаторії. Автомобіль потужний, має підвищену прохідність, він допоможе лікарю оперативніше діставатися до хворих.

– Автомобіль полегшить нам роботу у наданні медичної допомоги населенню. Географія пацієнтів немала – дев’ять населених пунктів, дороги не скрізь задовільної якості. Тепер ми будемо більш мобільні у наданні медичної допомоги мешканцям, що її потребують. – розповідає завідувач Щуринська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини Володимир Антонович Мосійчук.

Участь у передачі автомобіля взяв також головний лікар комунального підприємства «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської районної ради Леся Іванівна Басалик та Щуринський сільський голова Василь Віталійович Карпюк.