Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Волинський новозбудований цех визнаний однією з кращих виробничих споруд в Україні

Волинський новозбудований цех визнаний однією з кращих виробничих споруд в Україні

Забійний цех ТзОВ «Пан Курчак», що в Нововолинську, отримав друге місце в конкурсі на кращі будинки та споруди у номінації «об’єкти виробничого призначення».

Нещодавно Державна архітектурно-будівельна інспекція України проводила конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України в 2014 році.

Відтак у фіналі, в номінації «об’єкти виробничого призначення» друге місце зайняв цех забою та переробки птиці ТОВ «Птахокомплекс Губин», що знаходиться у Нововолинську, на вулиці Сокальській. Промисловий об’єкт розрахований на потужність 6 000 голів в годину.

За даними інспекції, вартість проекту становить 126 мільйонів гривень, а будувався забійний цех 27 місяців.

Завдяки його відкриттю підприємство майже вдвічі збільшило виробничі потужності. Окрім того ж в забійному цеху удосконалили технологічний процес, оскільки нове підприємство було обладнане найсучаснішим високотехнологічним устаткуванням, яке відповідає екологічним і санітарним вимогам.

Комплекс включає в себе як виробничі цехи, так і адміністративні приміщення. До того ж відкриття сучасного забійного цеху – це ще й створення нових робочих місць.