Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Відкриття нового фірмового магазину «Нововолинський м’ясокомбінат»

Відкриття нового фірмового магазину «Нововолинський м’ясокомбінат»

Відтепер  м. Старокостянтинів смакує наші ковбаси! 6 червня 2015р. відбулося святкове відкриття нового магазину фірмової торгівлі «Нововолинський м’ясокомбінат» у м. Старокостянтинів.

Як і багато попередніх аналогічних торгових закладів, цей магазин розпочав роботу на партнерських умовах по договору франчайзингу –  двосторонньої співпраці ТзОВ «ВМП»та приватних підприємців.

Рум’яні ковбаси, сосиски та сардельки, соковиті бочки, ароматні грудинки виробництва Нововолинського м’ясокомбінату – ТзОВ «ВМП» у вражаючому асортименті радують око покупця у вітринах  магазину. Тепер і вправні господині м.Старокостянтинів  мають можливість купувати щодня свіже м’ясо свинини для приготування кулінарних шедеврів на будь-який смак.

В рамках святкового відкриття  усі бажаючі отримали можливість оцінити якість ковбасних виробів ТМ «Волинь Продукт» та «Пан Курчак» на гостинній дегустації та прийняти участь в розіграші святкової лотереї й  отримати приємні подарунки від виробника.

Завжди раді Вас бачити за адресою: м. Старокостянтинів – вул. Орджонікідзе, 2

Завітайте у новий фірмовий магазин за смачним настроєм! Час роботи магазину з 8:00 до 18:00, без перерви. Вихідний: понеділок.