Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Новий стиль улюблених ковбас!

Новий стиль улюблених ковбас!

Нововолинський м′ясокомбінат, який представлений на ринку ТзОВ «ВМП», здійснив рестайлінг продукції під торговими марками «Пан Курчак» та «Волинь Продукт».

Основна мета зміни зовнішнього вигляду (рестайлінгу продукції) полягала в тому, щоб привернути увагу покупців і підкреслити при цьому унікальність продукції. Завдяки єдиному стилю етикеток, споживачі тепер легко можуть відшукати свою улюблену продукцію на полицях магазинів та гідно оцінити її неперевершені смакові властивості.

Варто зауважити, що окрім зовнішнього вигляду, Нововолинський м′ясокомбінат удосконалив смакові та якісні характеристики своєї продукції.

Продукція під ТМ «Пан Курчак» – це натуральні ковбаси  та м’ясні делікатеси, виготовлені в найкращих українських традиціях для найдорожчих людей, лише  з  натуральних інгредієнтів високої якості на сучасному високотехнологічному обладнанні.

Нова біла етикетка обрамлена вишиванкою, як елементом фірмового стилю,  підкреслює вишуканість та  традиційність продукції й вказує на її українське походження. На білому полотні в золотому обрамленні красується логотип торгової марки із зображенням креативного героя –  пана Курчака – щедрого й хазяйновитого, який завжди потішить гостей (покупців) смачною та якісною продукцією власного виробництва.

На сьогоднішній день асортимент ТМ «Пан Курчак» представлений 35 видами ковбасних виробів вищого цінового сегменту в таких групах:

  • варені ковбаси;
  • сосиски та сардельки;
  • напівкопчені та варено-копчені ковбаси;
  • делікатеси зі свинини;
  • сирокопчені ковбаси.

Поціновувачі ароматних ковбас не пройдуть повз продукцію із логотипом  «Волинь Продукт» – саме цей  логотип прикрашає ковбасні вироби середнього цінового сегменту, а таких виробів у асортиментному портфелі нашого підприємства налічується понад 40 видів, що об’єднуються в таких групах:

  • варені ковбаси;
  • сосиски та сардельки;
  • напівкопчені та варено-копчені ковбаси;
  • шинки
  • інші ковбасні вироби: сальтисони, хлібці м′ясні і т.д.

Тепер  улюблені ковбаси  з Волині легко впізнати завдяки білосніжній етикетці, яка символізує чисту білу скатертину, обрамлену мереживом Рішельє, що на підсвідомому рівні запрошує до сімейного столу. Яскраво – зелений фон приваблює око і символізує екологічне походження сировини, яка використовується для виробництва продукції.

Продукція ТМ «Волинь Продукт»– створена для турботливих господинь, які дбають про затишок за родинним столом і прагнуть створити теплу атмосферу.

Удосконалення дизайну брендів, народження їх нового вигляду свідчить про те, що вони розвиваються, йдуть в ногу з часом, і, таким чином, будуть завжди популярними і привабливими для споживачів.