Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Волинське м’ясопереробне підприємство отримало сертифікат якості SAI Global

Волинське м’ясопереробне підприємство отримало сертифікат якості SAI Global

Високий рівень організації виробництва м’яса свинини, дотримання всіх необхідних заходів для виробництва якісного, екологічного продукту відмітили під час міжнародного аудиту іноземні експерти на Нововолинському м’ясокомбінаті (ТзОВ «ВМП»).

Делегація із представників всесвітньої мережі експертів компанії SAI Global (http://www.saiglobal.com/) відвідали ТзОВ «ВМП» 20 жовтня 2014 року .

Міжнародні експерти мали нагоду ознайомитись з виробничими потужностями, особливостями та технологічним процесом виробництва м’ясної продукції.  Директор ТзОВ «ВМП» Олександр Корнійчук переконаний, що  аудити міжнародного рівня дозволяють підприємству декларувати власну фінансову і економічну стабільність, а міжнародне визнання засвідчує, що підприємство виробляє свинину високої якості відповідно до міжнародних стандартів, являється конкурентною виробничою структурою на вітчизняному та міжнародному ринках, свідчить про надійність та високий професіоналізм на підприємстві.

Зазначимо, що на  Нововолинському м’ясокомбінаті впроваджено систему менеджменту безпеки харчових продуктів, яка відповідає міжнародним нормам  ISO 22000:2005 (система менеджменту безпечності продуктів харчування, вимоги до організації ланцюга виробництва та поставки)

Тож висновки міжнародних експертів ще раз довели якість та екологічність  свинини,  яка виготовляється національним виробником – Нововолинським м’ясокомбінатом (ТзОВ «ВМП»)

Довідково.  Одним з основним напрямком виробництва на ТзОВ «ВМП» є виробництво м’яса свинини. На сьогоднішній день на підприємстві працює сучасний забійний цех, роботу якого було розпочато в 2009 році. Цех оснащений новим  сучасним високотехнологічним обладнанням.

Виробничі потужності становлять – 60  голів за годину.

Загальні обсяги виробництва –  понад  40 тон  м’яса свинини в день.

Щорічно на підприємстві «ВМП»  проводиться аудит міжнародною компанією  SAI Global, яка має акредитацію в Американському інституті по стандартизації США (ANAB) та в багатьох національних організаціях по стандартизації інших країн.