Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У Берестечку за допомогою Агропромгрупи “Пан Курчак” відсвяткували 567-річницю з дня народження містечка

У Берестечку за допомогою Агропромгрупи “Пан Курчак” відсвяткували 567-річницю з дня народження містечка

Традиційно на другий день Святої Трійці у древньому містечку Берестечко святкують День народження міста. Цьогоріч відзначали 567-му річницю. Варто зазначити, що святкування в нинішньому році вийшло яскраве та урочисте, а все завдяки Агропромисловій групі “Пан Курчак” та її керівнику Сергію Мартиняку, які з радістю взялися допомогти берестівчанам на високому рівні відзначити іменини.

Святкування почалося з самого ранку спільним молебнем предстоятелів церков різних конфесій. Після молебня у місті відбувся хресний хід.

З обіду місцеві жителі могли спостерігати і за презентацією енергозберігаючої програми “Тепла оселя”. Головною метою організованої презентації було ознайомити жителів міста з обладнанням, матеріалами та альтернативними видами палива, які дадуть їм змогу бути незалежними від зовнішніх джерел енергії. Під час цього заходу міські жителі мали змогу побачити котли на твердому паливі від ТзОВ “Волинь-Кальвіс” (м.Ковель) та ТзОВ “ТеплоЕнергоСервіс” (м.Рівне), а також ознайомитися зі зразками альтернативних джерел енергії: торфом, пелетами, опалювальними дровами та ін.

Офіційна частина урочистостей розпочалася о 16.00 на центральному майдані міста — Площі Свободи. На яскраво прикрашену концертну сцену було запрошено міського голову Берестечка Шотіка Миколу Олексійовича, Президента АПГ “Пан Курчак” Аршуліка Анатолія Аполоновича та керівника програми “Тепла оселя” Маківку Миколу Миколайовича.

У своєму вітальному виступі керівник містечка подякував Агропромисловій групі “Пан Курчак”, та особисто її керівнику Сергію Мартиняку за сприяння у святкуванні, та за те, що завжди не залишається стороннім до проблем міста та його мешканців.

Президент АПГ “Пан Курчак” Анатолій Аршулік під час своєї промови зауважив, що древнє і сучасне Берестечко може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя та побажав всім землякам Божого благословення, здоров’я, щастя, благополуччя!

Варто зазначити також і те, що не з пустими руками приїхали на свято представники Агропромгрупи. Вони подарували місту такі необхідні у повсякденній роботі речі як мотокоса та радіомікрофон.

Після урочистого відкриття свята в цей день було ще багато цікавих заходів у програмі святкування. Це і концерт місцевого будинку школяра, і виступ відомого на теренах Волині, та і за її межами гурту “Перепілочка”, також кожен бажаючий міг випробувати себе у ролі співака під час “Караоке на Майдані”.