Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Хто хоче – шукає спосіб, хто не хоче – шукає причину. Будьте певні, відділ постачання ТзОВ «Агротехніка» шукає способи

Хто хоче – шукає спосіб, хто не хоче – шукає причину. Будьте певні, відділ постачання ТзОВ «Агротехніка» шукає способи

Однією з частинок команди компанії «Агротехніка» є відділ постачання, який складається з 4 працівників.

Продуктивність і швидкість прийняття правильних рішень – це про відділ постачання.

Фаримець Валентин Георгійович, начальник відділу, вміє правильно організувати роботу і знає підхід до кожного зі своєї команди. Досвідчений керівник з аналітичним складом розуму. Завжди пояснить, як потрібно підійти до вирішення тих чи інших питань. Цінний керівник і просто хороша людина. А ще завжди оптимістично дивиться на світ і все, що в ньому коїться. Тому атмосфера, яка завжди панує у відділі щодня будується на взаємоповазі, чіткому розумінню поставлених завдань і довірливих відносинах всередині колективу. Кожен, хто заходить в кабінет, відчуває це.

А тепер ми хочемо розповісти вам про роботу самого відділу.

Ефективна робота нашої компанії залежить від того наскільки грамотно і правильно організована її закупівельна діяльність.

Визначення потреби компанії в сировині та іншій продукції здійснюється працівниками відділу постачання спільно з іншими відділами: планово-економічним, обліку та звітності, збуту готової продукції, відділом експортної логістики та автомобільних перевезень. Це потрібно для отримання точної інформації по потребі компанії в ресурсах для безперебійного виробництва продукції кормового виробництва та даних по коштах, які вона готова витратити на закупівлю.

Після цього визначається точна потреба в сировині та пакувальних матеріалах. А коли сировина вже доставлена менеджери відділу спільно з виробничо-технологічною лабораторією перевіряють її на предмет кількісної та якісної відповідності умовам договору поставки.

Важливою частиною роботи є постійний моніторинг і вибір надійних постачальників, укладання договорів та контроль за дотримання його умов, систематичне проведення тендерів.

Бажаємо вам ще більше вигідних угод і нехай не згасає ваша ділова хватка в переговорах!

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»