Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Успіх не-лідера полягає в саморозвитку, лідера – в розвитку інших. Джек Уелч

Успіх не-лідера полягає в саморозвитку, лідера – в розвитку інших. Джек Уелч

Один з керівників, про яку ми вже писали, Черевко Оксана Леонідівна – приваблива та розумна дівчина, справжній лідер в колективі!

Сьогодні ми вам розповімо про відділ, роботу якого вона щодня організовує і при потребі оптимізує.

Під її керівництвом команда у складі 3-х менеджерів з оформлення митних вантажів, керівника напрямку автомобільних перевезень і 2-х водіїв легкового авто. Запитаєте, як ця тендітна дівчина встигає бути активною в діяльності компанії і контролювати роботу відділу? Та тому, що вона одна з найкращих керівників!

На фото відділ експортної логістики та автомобільних перевезень не у повному складі, адже робота кипить і потребувала під час міні-фотосесії для публікації присутність частини команди відділу на митниці.

Тепер декілька слів про роботу відділу. Відправка вантажів за кордон? Хм, наші колеги успішно справляються з цим. Робота починає кипіти з самого ранку і закінчується пізно ввечері, інколи навіть вночі, адже оформлення «митних» документів доволі клопітка праця. Крім цього, потрібно ще чітко володіти інформацією, де знаходиться вантаж, і контролювати все аж до пункту призначення. А для здійснення всього цього процесу потрібно чимало часу, сил і терпіння.

Варто зазначити, що відділ експортної логістики та автомобільних перевезень може надавати послуги з перевезень на території України та доставка вантажів за кордон, як автомобільним, так і залізничним транcпортом.

До слова, вантажний автопарк компанії включає: 6 комбікормовозів, 14 зерновозів, 1 вантажний фургон (вантажопідйомність 3 т) і 1 цистерна для перевезення олії.

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»