Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Тільки професіонали працюють в компанії «Агротехніка»

Тільки професіонали працюють в компанії «Агротехніка»

Професіоналізм, вміння вчасно вирішувати робочі питання, наполегливість і здатність швидко навчатись – це якості, які завжди цінують у працівниках.

Сьогодні ми розповімо вам про ще одну частинку найкращих працівників компанії «Агротехніка».

Сахарчук Юрій Дмитрович почав свою діяльність на ТзОВ «Агротехніка» у січні 2011 року механіком з ремонту транспорту. Працьовитість і майстерність Юрія Дмитровича зробили свою справу, адже вже у листопаді 2012 року він був переведений старшим автомеханіком і менше ніж за рік, здобувши відмінні професійні навички і самостійність у вирішенні складних питань, став начальником транспортного відділу. Всі без винятку працівники, які знаходяться під керівництвом пана Юрія, задоволені його чіткими завданнями, щоденним планом роботи, розподіленням обов’язків та і взагалі його відношенням до підлеглих. Не зупиняється перед труднощами і має високе почуття відповідальності. А ще, Юрій Дмитрович – зразковий сім’янин, скромна і проста людина з добрим серцем.

Відмінно організовує та забезпечує ведення результативної роботи олійного цеху, у складі 9 людей, відповідальна людина, яка віддається роботі на 100%. Це ніхто інший, як Олександр Анатолійович Ляшко. Він почав свою трудову діяльність з посади автослюсаря на Турійському комбікормовому заводі у лютому 2011 року. Завдяки наполегливості та особистому розвитку у червні того ж року стає начальником цеху по фасуванню кормів. І ще через півроку на території Турійського комбікормового заводу був створений олійний цех,  керівником якого і став Олександр Анатолійович. За його участю введена в експлуатацію нова лінія по виробництву олії, а також були проведені всі пусконалагоджувальні роботи цеху. Як керівник, він виконує всі поставлені керівництвом завдання якісно і оперативно. Серед підлеглих користується авторитетом.

Віктор Адамович Веремчук в компанії працює вже 7 років. Приєднався до нашої команди у 2009 році і працює дотепер на посаді оператора складів складського господарства Турійськ ХПП. Висококваліфікований спеціаліст, за участі якого хлібоприймальне підприємство виробничого відділу відвантажує та приймає на зберігання сотні тисяч тон сировини зернової та олійної груп в рік. Своєю працьовитістю та відповідальністю є взірцем для молодих працівників. Неодноразово пан Віктор вносив пропозиції щодо покращення діяльності роботи складського господарства. Співробітники характеризують Віктора Адамовича, як рішучу, старанну та працьовиту людину.

Будьте певні, що у нас працюють тільки найкращі, перевірені часом і роботою майстри своєї справи.

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»