Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У виборі майбутньої професії Вам допоможе Пан Курчак

У виборі майбутньої професії Вам допоможе Пан Курчак

Хоч раз у житті, але кожен випускник школи стоїть перед вибором майбутньої професії та тим де продовжувати своє навчання, адже опанування спеціальності дає змогу дозволити Вам реалізувати свої здібності, зробити Вас незалежними та успішними.

Наразі, на ринку праці існує величезна конкуренція серед економістів, юристів, менеджерів і з кожним роком вона стає дедалі гострішою. В той же час, при стабілізації розвитку економіки, на ринку праці підвищився попит на робочу силу, а особливо в агропромисловому комплексі.

Одним із найважливіших чинників підвищення якості професійного навчання, адаптації молодих робітників до нових економічних умов, закріплення їх на робочих місцях в нинішніх умовах ринку праці є соціальне партнерство між професійними навчальними закладами та агропромисловими підприємствами, що потребують кваліфікованих кадрів.

У Волинській області перший такий крок у напрямку соціального партнерства зробило ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак”, яка запропонувала професійним навчальним закладам (коледжам, ліцеям, училищам) співпрацю у підготовці фахівців аграрного комплексу.

ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” високотехнологічне підприємство, що зацікавлене у висококваліфікованих кадрах. Підприємства ТМ “Пан Курчак”, працюють в єдиному замкнутому технологічному циклі, і за короткий проміжок часу створили найпотужнішу на Західній Україні виробничу структуру в сільськогосподарській галузі. Всі виробничі ресурси Агропромгрупи «Пан Курчак» розміщені на території Волинської області.

До основних напрямків діяльності агропідприємства відносяться: вирощування зернових та технічних культур (ПП “ЗАК”), виробництво і реалізація комбікормів (ТзОВ “Агротехінка”), утримання батьківського стада, інкубація курчат-бройлерів (ТзОВ “Агідель”), вирощування курчат-бройлерів, виробництво м’яса птиці (ТзОВ “Птахокомплекс “Губин”), вирощування свиней (ТзОВ “Віра-1”), високотехнологічна переробка м’яса свинини, виробництво ковбасної продукції і копченостей, охолодженої свинини і субпродуктів (ТзОВ “ВМП”) та мережа фірмових магазинів «М’ясна точка» (ТзОВ “Українські торгівельні мережі”).

Протягом січня-лютого цього року представники Агропромислової групи “Пан Курчак” спільно з представниками районних відділів освіти провели близько 30-ти зустрічей зі школярами-випускниками у середніх навчальних закладах п’яти (Луцького, Турійського, Рожищенського, Локачинського та Горохівського) районів області. Під час зустрічей йшлося про те, що в силу різних причин не всі можуть здобути вищу освіту. Але не варто з цього приводу засмучуватися, адже в Україні з кожним днем все більше і більше зростає повага до людини праці, висококваліфікованих робітників різних робітничих професій. Підприємства Агрогрупи “Пан Курчак” готові оплачувати навчання учнів у професійно-технічних коледжах, ліцеях, училищах, а після проходження виробничої практики гарантовано забезпечити їм працевлаштування і достойну оплату праці.

“Ми готові гідно оплачувати працю фахівців які прийдуть до нас на роботу. Середня заробітна плата по робітничим професіям у нас становить від 2500 до 5500 гривень і постійно зростає. Наші висококваліфіковані працівники, а це ведучі зоотехніки, ветеринари, агрономи, керівники структурних підрозділів отримують зарплату не нижче середньоєвропейського рівня. Також нами розроблено гнучку систему стимулювання за виконання та перевиконання виробничих завдань – премії, доплати, одноразові винагороди”, – зазначив директор ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” Констянтин Рупчев.

Перед випускниками нині нелегке завдання: зробити крок, який вирішить їхню життєву долю. Тому хочеться побажати їм обрати професію до душі і стати справжніми професіоналами своєї справи, зробити себе конкурентними, кваліфікованими та компетентними, а ТзОВ “Агропромислова група “Пан Курчак” із задовленням запропонує Вам цікаву роботу, безпечні умови та гідну оплату праці.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *