Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Волинські виробники комбікормів запроваджують європейську модель співпраці з бізнес-партнерами

Волинські виробники комбікормів запроваджують європейську модель співпраці з бізнес-партнерами

ТзОВ «Агротехніка», що входить в Агропромгрупу «Пан Курчак», зорієнтоване на європейську модель ведення бізнесу. Підтвердженням цьому є не лише сучасні технології виробництва, новітнє обладнання від провідних іноземних фірм, професійні кадри, які пройшли стажування або ж здобували фах за кордоном, а й підходи до роботи з клієнтами. Так, аби зекономити час, а отже й гроші бізнес-партнерів, на підприємстві подбали про швидкий та зручний спосіб продажів комбікормів. Зокрема, запровадили систему електронних замовлень через сайт  http://agrokorm.ua/ua/order. Цей сервіс дозволяє потенційним покупцям подати заявку без виходу з кабінету і навіть телефонних переговорів із менеджерами, а працівники відділу збуту ТзОВ «Агротехніка» опрацюють експрес-замовлення впродовж дня і подбають про оперативну доставку товару. Адже після отримання електронної заявки фахівці зв’язуються з покупцем, укладають із ним договір, а після безготівкового розрахунку відвантажують замовлений товар. Максимальний час доставки до покупця становить 36 годин із моменту відвантаження зі складу. Такими перевагами оперативної співпраці вже користуються не лише волиняни, а й бізнес-партнери з Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Житомирської, Київської, Дніпропетровської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, Вінницької, Полтавської, Миколаївської та Одеської областей.

Крім того, для зручності бізнес-партнерів відкрито регіональний склад. Він дозволяє покупцям без жодних посередників придбати будь-який корм чи суміш для відгодівлі курей-бройлерів і несучок, качок та гусей, індиків, перепілок, кролів та свиней а також інших домашніх тварин. Відповідно за високоякісні комбікорми не доведеться переплачувати, оскільки продукція – за цінами виробника без жодного посередника. На складі завжди є майже 80 найменувань продукції, а купувати її можна як уроздріб, так і гуртом – від 1 мішка до багатотонної фури.

На сьогодні кожне друге замовлення надходить від господарств, які використовують корми безпосередньо для відгодівлі, розповів керівник напряму реалізації фасованої продукції Юрій Усійчук. Решта клієнтів – оптовики, які з відкриттям регіонального складу отримали можливість започаткувати новий бізнес. Таким чином ТзОВ «Агротехніка» не лише пожвавлює вітчизняну економіку власним виробництвом, а й активізує дрібний бізнес, надавши можливість підприємцям заробляти на продажах поживних і збалансованих кормових сумішей у домашні господарства. Більше того, «Агротехніка» є для них надійним бізнес-партнером, оскільки гарантує високу якість комбікормів на всіх етапах: від вирощування сировини до відвантаження готової продукції. Загалом за місяць регіональний склад реалізовує майже 500 тонн продукції комбікормового виробництва високої якості, що виготовлена за оригінальною рецептурою. Тим часом найпопулярнішими є корми для курей-бройлерів і курей-несучок, а також гусей та качок.

Довідково: регіональний склад розміщений за адресою:м. Луцьк, вул. Конякіна, 2, тел.: 28-49-02. Його площа – 1200 м. кв. Такі потужності дозволяють постійно підтримувати товарний запас 600 тонн готової фасованої продукції зі щоденним поповненням. На складі працює автонавантажувач, а на прилеглій території є парковка зі зручним заїздом.