Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 На ТзОВ «Агротехніка» впроваджують системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів

На ТзОВ «Агротехніка» впроваджують системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів

ТзОВ «Агротехніка», що входить до групи компаній «Risters Group», завершує процес впровадження системи управління якістю на відповідність ISO 9001:2015 та системи управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ISO 22000:2007. Ці системи на підприємстві почали впроваджувати ще в 2019 році.

ТзОВ "Агротехніка", Пан Курчак, Risters Group, курятина, якість, безпека ТзОВ "Агротехніка", Пан Курчак, Risters Group, курятина, якість, безпека

Самі сертифікати, які були видані при впровадженні двох вищезгаданих систем, дійсні до 2022 року. Та щороку ТзОВ «Агротехніка» проходить наглядовий аудит на відповідність за сертифікованими системами.

Тобто фактично підприємство надає докази, що системи там працюють успішно і з дотриманням вимог, що підприємство здатне і надалі виготовляти безпечну та якісну продукцію, а небезпечний продукт своєчасно виявляється та вживаються відповідні заходи на постійній основі для запобігання подальшому виготовленню такої продукції.

На підприємстві пояснюють: сертифікати, які видані при впровадженні систем, підтверджують те, що організація процесів на виробництві відбувається таким чином, що не становить загрози харчовим продуктам.

Додамо, що процес впровадження систем управління якістю та управління безпечністю харчових продуктів ще триває. Адже цю ініціативу ще мають реалізувати на елеваторі «Несвіч». У свою чергу, ці речі вже втілені в життя на Турійському та Локачинському комбікормових заводах, елеваторах «Турійськ» та «Локачі».