Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У Житомирі відтепер працює «М’ясна точка»

У Житомирі відтепер працює «М’ясна точка»

У Житомирі для містян відкрив свої двері новий магазин, де можна придбати свіжу курятину, свинину та ковбасні вироби. Мова йде про мінімаркет «М’ясна точка», що знаходиться за адресою вул.Київська,96.

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка

Директор мережі мінімаркетів «М’ясна точка» Василь Філіпчук розповідає, що це вже третій такий магазин в Україні. Перший відкрили у Нововолинську, нещодавно у квітні в Рівному.

«Продовжуємо добру традицію відкриття в Україні спеціалізованих м’ясних магазинів «М’ясна точка». Мережа представляє дві торгових марки – «Пан Курчак», що виробляє свіжу курятину та «НМК», що представляє на полицях якісну свинину та ковбасні вироби». Зауважу, що в нас в магазині представлені не лише м’ясо-ковбасні вироби, а й товари зі споживчого кошика – «молочка», бакалія, соусна продукція», – додає він.

Покупці ж зазначають: дуже зручно, що у магазині є ще й молочка, хліб, бакалія, напої. Повертаючись з роботи можна придбати все, що потрібно.

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка, Житомир

Так і зробила житомирянка Людмила Мельник.

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка, Житомир

«Сьогодні я придбала свіжу печінку в магазині «М’ясна точка». Можу сказати, що ціна доступна для кожного, що важливо – і для людей пенсійного віку. А на полицях магазину все свіженьке. Щодня повз проходжу на роботу і назад, тому для мене дуже зручне розташування магазину. Рекомендую», – зазначає пані Людмила.

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка, Житомир

У «М’ясній точці» розповідають, спеціально залучають до співпраці локальних виробників, у нашому випадку – це житомирські. Все для того, аби популяризувати якісні продукти від «своїх».

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка, Житомир

А все побачити на власні очі та спробувати свіжу м’ясо-ковбасну продукцію ви можете, завітавши у міні-маркет «М’ясна точка», що знаходиться за адресою: м.Житомир, вул.Київська,96. А незабаром тут планується відкриття ще таких же двох спеціалізованих магазинів.

Пан Курчак, НМК, М'ясна точка, Житомир