Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 “Пан Курчак” та “Агротехніка” опікуватиметься птахами Луцького зоопарку

“Пан Курчак” та “Агротехніка” опікуватиметься птахами Луцького зоопарку

ТзОВ “Агротехніка”  взяла під опіку чорних курей  та білих павичів у луцькому зоопарку. Компанія постачатиме корм для цих птахів. 

Птахів кормитимуть універсальним комбікормом лінії “Добрий двір” від ТМ “Агрокорм”, який виготовляє підприємство. Корм містить лише рослинні компоненти. Це білково-зернова суміш, збагачена вітамінами, мікро- та макроелементами, амінокислотами.

“Виготовляючи якісні корми, ми точно знаємо що потрібно птахам. Та й бачимо, з якою охотою курочки та павичі його споживають. Це найбільша похвала для нас”, – розповідає начальниця відділу збуту готової продукції ТзОВ “Агротехніка” Антоніна Ніжегородцева.

зоопарк Агротехніка, Пан Курчак

зоопарк Агротехніка, Пан Курчак

ТзОВ “Агротехніка” постачатиме близько 250 кг корму щомісяця. Цього вистачатиме не лише для годівлі птахів, якими опікується компанія, а й для решти, що є у зоопарку. 

Також 21 травня на території Луцького зоопарку встановили фотозону Пана Курчака. Вона знаходиться на місточку в центрі зоопарку. 

фотозона пан курчак

Як розповідають на підприємстві, це зробили аби популяризувати корми й ТМ “Агрокорм” і “Пан Курчак”. Тож тепер відвідувачі постійно зможуть сфотографуватись в обіймах легендарного півника.