Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 На ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» встановлено камеру якості продукції

На ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» встановлено камеру якості продукції

З 2020 року на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», що в Нововолинську, успішно введений в роботу багатофункціональний ваговий термінал нового покоління. На підприємстві встановлено обладнання європейської фірми «BAADER», member of the BAADER GROUP«LINCO food Systems».

Це, простіше кажучи, «камера якості», або обладнання, що дозволяє з точністю до кількадесят грам відбирати тушку птиці.

«Завдяки такій камері якості та лінії сегрегації перезважування продукції, можливо автоматично відібрати тушку птиці з тим ваговим порогом, який задано в програмі. Наприклад, 1,1 кілограма, чи 0,900 грам. Камера якості дозволяє контролювати, яку кількість птиці на підприємстві розроблюють за добу. Таке обладнання також встановлює дефекти птиці і відразу відсіює брак. Це, в першу чергу, спрощує роботу працівникам на лінії», – пояснює заступник директора з виробництва ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» Олег Адєєв.

Додамо, що саме на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» виготовляють курятину ТМ «Пан Курчак». Тому, дякуючи роботі лінії сегрегації перезважування, підвищується якість продукції. А головне – це запобігає потраплянню неякісної курятини до споживача.