Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У Нововолинську на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» встановлено сучасну систему очистки стічних вод

У Нововолинську на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» встановлено сучасну систему очистки стічних вод

На ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»», що знаходиться у Волинській області, працює модернізована передова система очистки стічних вод. У результаті очищена вода надходить на міські очисні споруди м.Нововолинськ.

Систему оновили ще в 2019 році. Вартував такий проєкт підприємству більше півмільйона євро. Про це розповідає заступник директора з виробництва ТзОВ «Губин» Олег Адєєв:

«Стічні води з ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» проходять через систему сепарації, тобто через 2 барабанних сита. Далі потрапляють у трубчастий флотатор. Завдяки автоматизації процесів, у воду, яка в флотаторі, подаються коагулянти та флокулянти. Таким чином, і відбувається очистка стічних вод. Вже в результаті, очищена вода надходить на міські очисні споруди міста Нововолинськ», – пояснює принцип дії новомодної системи очистки стічних вод заступник директора з виробництва ТзОВ «Губин» Олег Адєєв.

За його словами, на підприємстві встановлено найсучасніше європейське обладнання польської фірми «Marex Technology».

До слова, впродовж доби через систему очистки проходить до 500 кубів води.

Зауважимо, що саме на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» виробляють курятину ТМ «Пан Курчак». Агрокомпанія дбає про стан навколишнього середовища, саме тому з 2019 року на підприємстві працює вищезгадане обладнання.