Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 АПГ «Пан Курчак» збільшила земельний банк

АПГ «Пан Курчак» збільшила земельний банк

Агропромгрупа, яка вже понад двадцять років працює на Волині та займає лідируючі позиції в багатьох загальноукраїнських рейтингах із виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, відтепер має в обробітку ще більше землі. 5,9 тисячі гектарів ріллі вона отримала, придбавши ТзОВ «Радивилів Агро». Тож тепер земельний банк АПГ «Пан Курчак» становить майже 20 тисяч гектарів землі. З неї майже 13 тисяч гектарів – на Рівненщині. Натомість виробничі потужності агропромгрупи знаходяться на Волині. Це дозволяє оперативно контролювати якість продукції на всіх етапах виробництва.

Нині на своїх землях агропромгрупа вирощує пшеницю, ячмінь, кукурудзу, а також олійні культури, такі як соя та ріпак. Одним із напрямів її діяльності є виробництво комбікормів, тож у подальшому якісне зерно без ГМО, вирощене на полях агропромгрупи, стане складовою повнораціонних збалансованих комбікормів, які продукує ТзОВ «Агротехніка» (АПГ «Пан Курчак») на двох своїх заводах. Волинські комбікорми – європейської якості, а тому їх використовують як для відгодівлі птиці та свиней на власних фермах АПГ «Пан Курчак»,  так і експортують за кордон. Відтак, інвестиції в збільшення земельного банку є стратегічними, оскільки це внесок у подальший розвиток агропромгрупи, підсумував голова наглядової ради Сергій Горлач.

Довідково АПГ «Пан Курчак» – це вертикально інтегрована компанія, яка займається вирощуванням зернових та технічних культур,  виробництвом і реалізацією комбікормів, інкубацією курчат-бройлерів та їх вирощуванням, виробництвом м’яса птиці, вирощуванням свиней, високотехнологічною переробкою м’яса свинини, виробництвом ковбасної продукції і копченостей, охолодженої свинини і субпродуктів та має мережу фірмових магазинів «М’ясна точка» та «Смарті».