Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 «Нововолинський м’ясокомбінат» продовжує відкривати нові магазини!

«Нововолинський м’ясокомбінат» продовжує відкривати нові магазини!

Відтепер жителі українських міст мають можливість купувати смачні ковбаси та м’ясну продукцію від вітчизняного виробника – «Нововолинського м’ясокомбінату» (ТзОВ «ВМП»).

У місті Ужгород, що на Закарпатті та в урочищі Гряда, що знаходиться на березі озера Світязь, на Волині, відкрилися нові торгові заклади.

Як і інші магазини під назвою «Нововолинський м’ясокомбінат», вони розпочали роботу на партнерських умовах по договору франчайзингу – двосторонньої співпраці ТзОВ «ВМП» із власниками торгових точок.

Відтепер жителі міста Ужгорода та відпочиваючі озера Світязь зможуть поласувати якісними, свіжими м’ясними продуктами від «Нововолинського м’ясокомбінату».

Відкриття нових магазинів супроводжувалось справжнім святковим настроєм, великою кількістю покупців, відвідувачів та бажаючих спробувати та оцінити якість, свіжість та смак ковбасних виробів торгових марок «Волинь продукт» та «Пан Курчак».

ТзОВ «ВМП» («Нововолинський м’ясокомбінат») пропонує своїм покупцям смачні ковбаси, копченості, сосиски та сардельки, а також найсвіжіше м’ясо свинини, шашлики, стейки, ковбаски для гриля, унікальні «Чевапчічі» та інші апетитні новинки.

Саме продукцію з такого великого асортименту продукції гості магазинів купували та дегустували на відкритті.

Родзинкою смачного свята стали приємні подарунки від виробника кожному відвідувачу нових торгівельних закладів.

Ласкаво просимо!

Чекайте нові торгові заклади в інших містах!