Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Нововолинський м’ясокомбінат попереджає про підробку ковбас “Панська” та “Селянська”

Нововолинський м’ясокомбінат попереджає про підробку ковбас “Панська” та “Селянська”

Шановні партнери, споживачі та колеги!

У серпні 2014 року ТзОВ «ВМП», яке представляє Нововолинський м’ясокомбінат, виявило на ринку підробки ковбас «Панська» та «Селянська», які повністю копіюють відому й улюблену Вами ковбасу торгової марки «Волинь Продукт».

Фальсифікації  виготовляються від імені ТзОВ «ТД «М’ясопродукт» та ТзОВ ВЗФ «ЗОРЯ Дніпропетровська» з використанням оболонки, що є об’єктом права інтелектуальної власності. На своїй оболонці дані виробники використали візерунок мішковини та шрифти назв, ідентичні тим, які зареєстровані за підприємством  – виробником.

Відповідно до ст.4 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» використання об’єктів права інтелектуальної власності являється проявом недобросовісної конкуренції і є неправомірним.

Нововолинський м’ясокомбінат вже 45 років (з 1969 року) на ринку України і може з впевненістю відповідати за якість своєї продукції. Факт такої фальсифікації підриває репутацію нашого підприємства, на яку ми працюємо багато років. Місія компанії «ВМП», яка входить в  АПГ Пан Курчак, була і залишається без змін, і полягає у виробництві натуральних продуктів  високої якості, безпечних для здоров’я, виготовлених без шкідливих домішок  за традиційною технологією.

Нашим підприємством були прийняті жорсткі міри щодо припинення незаконного використання в господарському обігу зареєстрованих знаків для товарів і послуг.

Споживачів, які зафіксували факти недобросовісної конкуренції, просимо повідомляти за тел. (03344) 4-68-80 або Гарячої лінії 0-800-500-37-10

Ми приводимо приклади цих фальсифікатів і закликаємо купувати лише справжні та оригінальні ковбасні вироби від надійного виробника !!!