Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 ТзОВ “Агротехніка” прийнято в дійсні члени Асоціації “Союз кормовиробників України”

ТзОВ “Агротехніка” прийнято в дійсні члени Асоціації “Союз кормовиробників України”

Нещодавно, на засіданні Ради директорів Асоціації “Союз кормовиробників України” в дійсні члени цієї асоціації було прийнято ТзОВ “Агротехніка”.

ТзОВ “Агротехніка” входить до складу Агропромислової групи “Пан Курчак”. Підприємство займається виробництвом і постачанням повнораціонних комбікормів та концентратів під торговою маркою “Агрокорм” для сільськогосподарських тварин, птиці та риби. Два заводи з високотехнологічним обладнанням і повна автоматизація виробництва дозволяють виготовляти широкий асортимент комбікормів, легко змінюючи рецептуру, вигляд і спосіб пакування.

Середньомісячна потужність заводів складає 12000 тон гранульованого комбікорму. Заводи оснащені новими високотехнологічними лініями європейського виробництва. Для виробництва використовуються премікси світового лідера з виробництва вітамінів та преміксів компанії DSM.

На сьогодні комбікорми виготовляються в трьох станах: гранулах, крупці, розсипу.

Для довідки.

З 2007 року питаннями виробництва, впровадження європейських стандартів якості й безпеки комбікормів і преміксів, створення правової бази діяльності на ринку виробництва кормів та кормових добавок опікується Асоціація «Союз кормовиробників України», до якої нині входять більше 20 провідних операторів, що представляють 90% вітчизняного ринку кормовиробництва. Перед кормовиробниками сьогодні стоять масштабні завдання – створення законодавчої бази, вирішення питань сертифікації, підтримки національного виробника тощо.