Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Найкращі працівники у нас! Історії успіху в компанії ТзОВ «Агротехніка»

Найкращі працівники у нас! Історії успіху в компанії ТзОВ «Агротехніка»

Ми відкриваємо можливості професійного розвитку, отримання нових знань та досвіду, даємо натхнення вдосконалювати робочі процеси і бути корисним!

Для того, щоб мотивувати працівників на досягнення високих показників роботи наше керівництво інколи ставить непрості завдання і спостерігає, як вони їх вирішують.

Сьогодні ми вирішили розповісти вам декілька історій успіху працівників, як у нашій компанії реально рухатись, зростати і набувати досвіду.

Петровський Сергій Леонідович почав працювати у ТзОВ «Агротехніка» ще зовсім юним. Прийшов у компанію на комбікормовий завод у смт. Турійськ 1 вересня 2010 року. Стартом для нього стала посада стажера механіка. Вже через 8 місяців, у квітні 2011 року, Сергій Леонідович переведений на посаду механіка. Вправні руки, постійне вдосконалення себе, прагнення до знань і бажання бути максимально корисним заводу зробили свою справу. Ці якості молодого спеціаліста не залишились поза увагою, адже кожної «літучки» про нього позитивно відгукувались колеги та керівництво. У січні 2013 року з посади механіка переведений на старшого механіка, і вже у серпні того ж року призначений на посаду головного інженера, де і працює на сьогоднішній день. Петровський Сергій Леонідович – дуже активний керівник свого підрозділу, адже є прикладом для наслідування. Він постійно бере участь в пусконалагоджувальних роботах Турійського комбікормового заводу, олійного цеху, на лініях грануляції. Активний учасник при підготовці елеваторів до роботи і не тільки порадами, одягнувши спецодяг він бере участь в маніпуляціях по усуненню неполадок разом зі своєю командою для того, щоб завод безперебійно працював.

Черевко Оксана Леонідівна – красива, мила, скромна, розумна, з прекрасними очима, в яких читається досвід, впевненість і сила. Прийшла Оксана в компанію «Агротехніка» у липні 2011 року на посаду діловода у комерційний відділ. Нові працівники, як правило спочатку поволі звикають до колективу, а потім лише починають вивчають: що, як, де? З першого враження ніхто не міг сказати, що вона так активно почне вникати в роботу відділу. З її слів найбільше зацікавили експортні операції, розмитнення, замитнення, завантаження, розвантаження  вагонів, фур. У листопаді 2013 року був створений новий структурний підрозділ, основними функціями якого стали організації логістичних перевезень, зокрема залізнодорожніх і автотранспортних вантажів, тому першою кандидатурою на посаду менеджера цього відділу стала Оксана Леонідівна. Успішно пропрацювавши трохи більше року, набувши практичного досвіду, вже у грудні 2014 року вона переведена на посаду начальника експортної логістики, у її підпорядкуванні знаходиться 6 працівників.

Ясинська Тетяна Олександрівна – взірець справжньої жіночності. Вона володіє аналітичним складом розуму, вимоглива до себе та підлеглих, точна, уважна та дисциплінована. Пані Тетяна, що є дуже важливою якістю для бухгалтера, оптиміст. Ця прекрасна людина і відповідальний працівник почала свою кар’єру в нашій компанії у 2011 році на посаді стажера бухгалтера. Всього лише через 3 місяці після прийняття переведена на посаду бухгалтера по надходженнях та реалізації сировини і готової продукції, ще через 3 місяці переведена на посаду бухгалтера по роботі з давальцями. У грудні 2012 року Тетяна Олександрівна стала заступником бухгалтера з податкового обліку. Рівно через рік, отримавши вичерпні знання на цій посаді і пройшовши абсолютно всі ланки процесів обліку та звітності, заслужено переведена на іншу – заступник головного бухгалтера по оперативному обліку та виробництву. На сьогодні пані Тетяна вже заступник головного бухгалтера, а цьогоріч до серпня місяця, в період відсутності директора, – виконуюча обов’язки директора компанії.

Щиро дякуємо Вам за відповідальну роботу, за правильні рішення, за те, що вкладаєте частинки себе для розвитку та процвітання компанії.

З повагою, команда ТзОВ «Агротехніка»