Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 На ТзОВ «Губин» впроваджена сучасна система стандартизації і якості

На ТзОВ «Губин» впроваджена сучасна система стандартизації і якості

Важливою і обов‘язковою ланкою роботи підприємства, яке займається харчовою промисловістю, є система менеджменту безпеки харчової продукції. На ТзОВ «Губин», що входить до групи компаній «RISTERS GROUP», розроблена, впроваджена і сертифікована система менеджменту безпеки харчової продукції Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000).

Саме ця система (FSSC 22000) – є однією зі схем сертифікації, схвалених Глобальною ініціативою з безпеки харчових продуктів (GFSI – Global Food Safety Initiative) і Європейським співробітництвом з акредитації (ЕА – European Сo-Оperation for Accreditation), нарівні з IFS, BRC Global Standard – Food. Крім того, ця схема підтримується Конфедерацією галузей харчової промисловості Євросоюзу (CIAA – European Food and Drink Association) і Американською асоціацією виробників продуктів харчування (GMA – American Groceries Manufacturing Association) і повністю визнана органами з акредитації у всьому світі.

«Вперше ми сертифікувалися на відповідність вимогам цього стандарту ще в 2018 році. А у березні 2021 року міжнародним органом щодо сертифікації TUV SUD було проведено ресертифікаційне інспектування підприємства на відповідність вимогам стандарту FSSC 22000 v 5. За результатами інспектування підприємство отримало «Сертифікат системи менеджменту безпеки харчових продуктів» для наступної галузі діяльності: «Виробництво охолодженого і замороженого в пакуванні та без м‘яса птиці та субпродуктів. Виробництво м‘яса птиці у маринаді без пакування, у вакуумному пакуванні або в індивідуальному пакуванні з модифікованим газовим середовищем»»,розповідає начальник відділу ветеринарно-санітарного контролю, якості, стандартизації та сертифікації виробництва ТзОВ «Птахокомплекс «Губин»» Наталія Тітова.

Довідково:

Що таке система менеджменту безпеки харчової продукції?

Це комплекс заходів, який складається з опису процесу організації; керівництва, яке управляє цими процесами; персоналу, який виконує ці процеси; і документації, яка описує, як виконувати цей процес. Системі менеджменту необхідна організація для того, щоб розуміти, що всі процеси чітко структуровані, як в алфавіті – від А до Я, для того, щоб показати себе і споживачеві, що виробництво знаходиться в правильних контрольованих умовах і в змозі випустити продукт заявленої якості.