Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Продукцію НМК можна замовити онлайн і з доставкою

Продукцію НМК можна замовити онлайн і з доставкою

У Нововолинського м’ясокомбінату з’явилась нова функція. Тепер покупцям доступні інтернет-замовлення з доставкою додому.

Для того, щоб замовити бажану продукцію, людині потрібно обрати товар на сторінці НМК у Facebook. Там є фото ковбас та актуальні ціни, які постійно оновлюються. Також в інтернет-магазині постійно діють акції. Замовлення можна зробити по телефону, і отримати його вже на наступний день.

Варто зазначити, що доставка є безкоштовною. До того ж, обмежень на суму замовлення або кількість товару немає. Доставка здійснюється по Нововолинську та у сусідні міста, що знаходяться за 10-20 км.

У НМК розповідають, комфорт клієнтів для них – понад усе. Наприклад, якщо людині зручніше ознайомлюватися з цінами та асортиментом у друкованому вигляді – прайс передають разом із доставкою.

«Ми враховуємо потреби своїх покупців. Тому, дотримуючись усіх вимог, ми піклуємося про всі верстви населення і доставляємо свіжу продукцію до кожної оселі. Інтернет-доставка – це та послуга, яка необхідна у такий складний період життя. Ми дбаємо про нашого покупця!», – запевняє заступник директора з комерційних питань Ірина Поліщук.

Також, згідно з всіма вимогами, водій у захисній масці та дотримується дистанції. Замовлення підносять до дверей будинку чи під’їзду. Якщо клієнт – це людина похилого віку чи особа з інвалідністю, продукцію заносять до квартири.

Коли в асортименті з’являється якась новинка, наприклад, сосиски, декілька штук обов’язково додають до замовлення для дегустації.

«Своєрідний комплімент від Нововолинського м’ясокомбінату», – додає Ірина Поліщук.

До слова, така функція у НМК з’явилася у березні-квітні минулого року.