Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Волинським комбікормам – європейська рецептура та компоненти

Волинським комбікормам – європейська рецептура та компоненти

Понад 100 тисяч тонн комбікорму планують цьогоріч виробити на двох заводах ТзОВ «Агротехніка», яке входить в агропромислову групу «Пан Курчак». Це на 18 % більше, ніж торік. Наростити потужності планують за рахунок проведеної модернізації, запровадження індивідуального підходу до кожного клієнта, а також багаторічної співпраці з провідними світовими компаніями-виробниками, зокрема німецькою компанією «Evonik», яка є світовим лідером із виробництва кормових амінокислот. А також тримає першість у розробці програм відгодівлі тварин, особливо в питаннях правильного формування харчових потреб та у визначенні якості сировини і готової продукції. Тож на основі співпраці з лабораторіями компанії «Evonik», фахівці якої займаються ґрунтовними науковими дослідженнями, та провідних спеціалістів з питань відгодівлі, ТзОВ «Агротехніка» побудувала свою, унікальну, базу сировини, що дозволяє на виробничих потужностях отримувати високоякісну, повнозбалансовану та сучасну продукцію.

Ми виробляємо лише високоякісні комбікорми, які відповідають найвищим світовим стандартам, тому можемо використовувати тільки найкращі інгредієнти, а продукція Evonik має бездоганну репутацію у понад 100 країнах світу, зауважив голова наглядової ради АПГ «Пан Курчак» Сергій Горлач. Крім того, ця компанія готова до обміну досвідом лише з тими, хто постійно рухається вперед. Тож розширення співпраці з німецькими партнерами – це підтвердження того, що ми продовжуємо стратегічний курс розвитку підприємства із запозиченням передового європейського досвіду, акцентував Сергій Горлач.

Так як амінокислоти є складовими білка, а білок є основною складовою м’язів, вони вкрай необхідні для росту м’язової тканини і ефективного обміну речовин, розповідає головний технолог ТзОВ «Агротехніка» Марек Вержховскі. Якщо їх правильно збалансувати, вони дозволяють максимально використовувати потенціал доступної вітчизняної сировини. Адже корм, збагачений амінокислотами, має кращі споживчі властивості, збільшує середньодобовий приріст живої маси, підвищує несучість птиці, зменшує витрати та термін вирощування тварин і птиці.

Придбати ексклюзивні корми із європейськими компонентами, виготовлені за індивідуальною рецептурою, можуть як потужні тваринницькі комплекси, так і невеликі господарства й населення. За побажанням клієнта їх можуть реалізовувати насипом, що зручно для ферм, де використовують технології інтенсивної відгодівлі тварин та птиці, або ж розфасувати у паперові та поліпропіленові мішки по 2, 10, 25 та 40 кілограмів для дрібних покупців.

Довідково: два заводи ТзОВ «Агротехніка», які виробляють широкий асортимент кормів, оснащені новими високотехнологічними лініями європейського виробництва, а їх середньомісячна потужність становить 12000 тонн гранульованого корму. Високоякісні компоненти від німецького постачальника є невід’ємною складовою повнораціонних комбікормів, сумішей і концентратів торгової марки «Агрокорм».