Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Агропромислова група “Пан Курчак” відкрила у Турійську цех з виробництва олії

Агропромислова група “Пан Курчак” відкрила у Турійську цех з виробництва олії

Агропромислова група “Пан Курчак” продовжує створювати нові робочі місця на Волині та розширювати своє виробництво. Нещодавно, у Турійську відбулося відкриття цеху з виробництва олії. Зараз у ньому виготовляють до ста тонн рослинного продукту з соняшника чи ріпаку.

Новий олійний цех – одна з проміжних ланок безвідходного виробництва у структурі компанії “Пан Курчак”. Відкриття цеху дало можливість створити до 20-ти нових робочих місць. Працювати людям тут комфортно: лінія виробництва повністю автоматизована, і що дуже важливо, безвідходна. Основний продукт – олію та макуху – використовують для виготовлення комбікормів на Турійському комбікормовому заводі, що розташований поруч з цехом. За день мають 82 тонни продукту, а за рік, згідно з планами отримають 10 тисяч тонн. А вже до кінця весни цех з виробництва соняшникової та ріпакової олії має вийти на повну потужність.

“Агропромислова група “Пан Курчак” дбає про те, щоб все – від сировини до ринків збуту – було власним. Це дає нам змогу отримувати швидше оборот обігових коштів, та й відповідно, ми не залежимо від постачальників сировини. Також для нас важливим моментом є і якість продукції, яку ми виробляємо. Саме для цього ми і створюємо повністю всю ланку виробництва наших продуктів – від поля до столу” – наголосив Голова ТзОВ “Пан Курчак” Сергій Мартиняк.