Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У сільгоспвиробників купують майбутній врожай

У сільгоспвиробників купують майбутній врожай

Підприємство ТОВ «Агротехніка», яке входить в Агропромгрупу «Пан Курчак»  (Волинська область) вже нині купує ріпак і сою врожаю 2015 року. За ще не вирощені культури відразу пропонують аванс від 30% до 50% їх ринкової вартості. В рахунок платежу фермери одержують мінеральні добрива в широкому асортименті. Тож їм не доводиться позичати в банках кошти на закупівлю дороговартісних сумішей для проведення весняно-польових робіт. Остаточний розрахунок за форвардними договорами фермери одержать після доставки ріпаку та сої на склади ТОВ «Агротехніка». Ціна законтрактованого матиме ринкову вартість.

Така співпраця вигідна для аграріїв, зазначила керівник напряму переробки олійних культур та збуту продуктів переробки  ТОВ «Агротехніка» Людмила Завалій, адже підприємства отримують аванс за ще не вирощені ріпак та сою і мають гарантовані ринки збуту. А завдяки тому, що авансовим платежем є мінеральні добрива, сільгоспвиробники не витрачають на них кошти, лишаючи їх обіговими. Це дозволяє без фінансових проблем вести господарську діяльність по вирощуванню сільськогосподарських культур, резюмувала Людмила Завалій. Тож цьогоріч за форвардними договорами співпрацюватиме ще більше аграріїв, ніж торік, розповіли на підприємстві. При цьому географія теж розширилася – вигідними умовами також зацікавилися сільгоспвиробники із Рівненщини.

Крім того, якщо фермер просто зберігає свій урожай ріпаку або ж сої на елеваторах ТОВ «Агротехніка», а потім вирішує його продати підприємству, то автоматично отримує 100% знижку на ці послуги.

Довідково: ТОВ «Агротехніка», яке входить в Агропромгрупу «Пан Курчак» займається виробництвом та реалізацією  повнораціонних комбікормів та концентратів під торговою маркою «Агрокорм».  http://agrokorm.ua/ua/