Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У вересні відбулася зустріч дистриб’юторів Нововолинського м’ясокомбінату

У вересні відбулася зустріч дистриб’юторів Нововолинського м’ясокомбінату

На початку вересня 2014 року Нововолинський м’ясокомбінат (ТзОВ «ВМП») організував зустріч зі своїми ключовими клієнтами – дистриб’юторами з усієї України. Подія відбулася на озері Світязь – перлині Волинського краю.

Головною метою даної зустрічі було вирішення ключових питань співпраці та визначення основних факторів впливу на спільний бізнес.

Серед учасників конференції були присутні одні з найбільших гравців на ковбасному ринку України та керівний склад м’ясокомбінату. Всі присутні мали змогу поспілкуватися, обмінятись досвідом, висловити своє бачення розвитку партнерських відносин та обговорити подальші плани  та спільні проекти.

Мальовнича природа,  щира українська гостина та спільна риболовля  лише сприяли спілкуванню на серйозні теми в невимушеній атмосфері. Дана зустріч стала додатковим поштовхом для покращення партнерських відносин між всіма учасниками конференції.

Нововолинський м’ясокомбінат подякував усім присутнім партнерам за плідну співпрацю та підкреслив свою прихильність почесними грамотами.